Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, LED, Optiune programare intarziata, 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool ADG 301

Masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 reprezinta unul dintre cele mai bine vandute modele, oferind o capacitate rezonabila si cele mai importante programe de spalare care ofera rezultatele mult dorite. Te invitam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301 ofera o capacitate de 10 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii cu copii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum destul de mic de energie electrica.

Consumul energetic anual este aproximat la 237 kWh, iar cel de apa la 2800 litri.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 44.8 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 31.5 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 49 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina este dotata cu 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – prezinta durata cea mai mare, de 3 ore, spaland la temperatura de 50 de grade Celsius si poate fi folosit pentru spalarile zilnice. Consuma 10 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, spaland la temperatura de 65 de grade Celsius. Dureaza 150 de minute si inregsitreaza un consum de 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 3. O ora – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, dar nu presupune ciclu de uscare. Inregistreaza 10.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 4. Fragil – este potrivit pentru vasele foarte sensibile, utilizand temperatura si presiune scazuta a apei. Dureaza 100 de minute si inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 5. Scurt – dureaza 25 de minute si utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 8.5 litri de apa si 0.5 kWh energie electric, avand o durata de 25 de minute.
 6. Prespalare – dureaza 10 minute si foloseste 4 litri de apa si fiindca nu este incalzita, sunt consumati doar 0.01 kWh energie electrica.

Pe langa aceste programe de baza, exista si cateva functii speciale pe care le consider absolut necesare:

 • Programare intarziata – permite programarea orei de incepe de la o ora pana la 12 ore.
 • Incarcare la jumatate – in cazul in care nu ai suficiente vase pentru o incarcare completa, poti activa aceasta functie, si ea va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugate.
 • Tablete mutifunctionale – vizeaza optimizarea spalarii si a uscarii, in cazul in care sunt folositi astfel de detergenti.

Concluzii si pareri

Whirlpool ADG 301 este o masina de spalat vase ce asigura o spalare eficienta prevazuta cu o capacitate destul de mare, iar programele sunt, in principiu, destul de variate.

Clinetii sustin ca spala foarte bine vasele, este destul de incapatoare pentru nevoile lor, iar programele acopera toate tipurile de nevoi. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti gasi o oferta de pret foarte buna pentru acest model.

Review pe scurt: Whirlpool ADG 301

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate
 • silentioasa
 • pret accesibil

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *