Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint LTB6B019C

Cu atat mai mult cu cat sunteti o familie numeroasa, nu ar trebui sa lipseasca din bucatarie o masina de spalat vase. Iar in acest sens, iti recomandam un model foarte incapator si anume Hotpoint LTB6B019C.

Masina de spalat vase Hotpoint LTB6B019C ofera o capacitate generoasa de 13 seturi, ideala chiar si pentru familii mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum destul de mic de energie electrica.

Aceasta masoara 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

In timpul spalarii, masina emite un nivel al zgomotului de 49 dB, astfel ca nu te va deranja acustic.

Programe si functii speciale

Hotpoint LTB6B019C este prevazuta cu 6 programe de spalare pe care le vom detalia mai jos:

  1. Eco – poate fi folosit pentru spalarile de zi cu zi, fiind totodata si cel mai eficient din perspectiva consumul de resurse. Astfel, consuma 11 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
  2. Intensiv – este programul recomandat pentru vase foarte murdare, dar si rezistente pentru ca temeperatura este foarte ridicata – 70 de grade Celsius, dar si presiunea apei. Dureaza 2 ore si 30 de minute.
  3. Normal – este ideal pentru spalarile de zi cu zi, avand o durata de 2 ore.
  4. Delicat – recomandam pentru vasele foarte sensibile, chiar si pahare, fiindca temperatura si presiunea apei vor fi destul de scazute. In acelasi timp, are o durata de 90 de minute.
  5. Express – dureaza 40 de minute, fiind recomandat pentru vasele recent murdarite. Insa, trebuie sa ai in vedere ca nu dispune de ciclu de uscare.
  6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor, avand o durata de doar 10 minute. Nu incalzeste apa, drept pentru care consumul energetic va fi infim de 0.01 kWh.

In plus, nu lipseste nici functia de incarcare la jumatate care, din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie nelipsita. Atunci cand nu reusesti sa umpli masina, activand aceasta functie, vor fi adaptate toate reusursele necesare, in functie de cantitatea de vase adaugate.


Concluzii si pareri

Masina de spalat vase Hotpoint LTB6B019C este un model foarte incapator, pe care il recomand chair si familiilor ceva mai numeroase.

Clientii confirma faptul ca isi face treaba eficient si declara ca pentru ei a fost un real ajutor. Se programeaza foarte usor, iar rezultatele obtinute i-au multumit foarte mult. Tootdata, clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos, iar aici poti consulta o oferta de pret rezonabila.

Review pe scurt: Hotpoint LTB6B019C

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • incarcare la jumatate
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *