Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint LFF8M121CX

Hotpoint LFF8M121CX poate fi ajutorul de incredere atunci cand vine vorba de spalatul vaselor. Nu stiu cati dintre voi sunt atrasi de aceasta activitate, insa, in mod cert ma aflu printre cei carora nu le-a placut niciodata sa spele vasele, ci am facut-o doar de nevoie. Insa, acum nu mai este nevoie, fiindca am la dispozitie aparatul potrivit in acest sens.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX ofera o capacitate ultra-generoasa, de 14 seturi, ceea ce inseamna ca poate fi potrivita chiar si pentru familiile foarte mari. Mai mult decat atat, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic destul de mic.

Este dotata cu un motor de generatie nou, ce reuseste sa obtina performante foarte bune. Este puternic si reuseste sa faca fata chiar si cand vine vorba despre vase foarte murdare. In plus, alterneaza vitezele de lucru si presiunea apei in functie de necesitate.

Un aspect interesant la acest model, se refera la existenta afisajului, cu ajutorul caruia, vei putea monitoriza in permanenta timpul ramas.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A). Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 41 dB, ceea ce inseamna ca este unul dintre cele mai silentioase electrocasnice din bucatarie.

Programe si functii speciale

De asemenea, masina Hotpoint LFF8M121CX este dotata si cu o gama foarte variata de programe, astfel ca, indiferent de nevoile pe care le ai, reuseste sa indeplineasca rapid orice doresti:

 1. Eco – este potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, dar este si cel mai eficient programe din perspectiva consumului de resurse.
 2. Auto Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare, dar si rezistente, pentru ca presiunea apei este destul de ridicata, dar si temperatura mare. Detectand gradul de murdarie, durata va varia intre 2 ore si 3 ore si 10 minute, folosind intre 14-15.5 litr ide apa si 1.5-1.8 kWh energie electrica.
 3. Auto Normal – este potrivit pentru vasele si oalele cu grad normal de murdarie, iar pentru ca detecteaza gradul de murdarie, durata poate varia intre 1 ora si 30 de minute si 3 ore si 10 minute. Totodata, foloseste 14.5-16 litri de apa.
 4. Auto Fast – este potrivit pentru vasele recent murdarite. Nu vizeaza si uscarea vaselor.
 5. Duo Wash – face referire la spalarea in mod diferentiat si anume: spalare delicata la nivelul cosului superior, iar intensiva la nivelul cosului inferior.
 6. Delicat – este recomandat pentru vasele delicate, pentru ca presiunea apei este mai scazuta. Dureaza o ora si 40 de minute si foloseste 11 litri de apa.
 7. Express 30 – dureaza 30 de minute si consuma doar 0.5 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – foloseste 4.5 litri de apa si are o durata de 12 minute.

In plus, masina beneficiaza si de cateva functii speciale foarte utile, precum:

 • Zone Wash – presupune spalarea doar la nivelul cosului dorit.
 • Extra Uscare – foloseste apa la temperatura ridicata in cadrul ciclului de clatire finala si o faza de uscare prelungita pentru imbunatatirea rezultatelor.
 • Short time – permite reducerea duratei programelor de spalare, fara sa afecteze rezultatele de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Concluzii si pareri

Hotpoint LFF8M121CX este o masina de spalat vase incapatoare, care din punctul meu de vedere, merita fiecare banut. Este foarte bine dotata, silentioasa si economica.

In plus, clientii o considera a fi o investitie foarte buna, fiind multumiti de rezultatele obtinute la spalare. Programele sunt suficient de variate, iar faptul ca pot monitoriza in permanenta timpul, considera un plus. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun, iar aici poti verifica oferta curenta.

Pareri pe scurt: Hotpoint LFF8M121CX

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • foarte incapatoare
 • numar mare de programe
 • silentioasa
 • afisaj vizibil
 • programare intarziata

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *