Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa,LS45FI, 9 seturi, 3 programe, Clasa A+

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Studio Casa LS45FI

Studio Casa LS45FI este o masina de spalat vase modesta, dar care isi face treaba destul de bine. Ar putea fi o optiune de luat in calcul mai ales pentru familiile cu copii, unde in permanenta se aduna vase. In plus, nu presupune nici o investitie foarte mare, astfel incat poate fi accesibila si bugetelor mai restranse.

Masina Studio Casa LS45FI ofera o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficenta A+, inregistrand un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 316 kWh, iar cel de apa la 3640 litri.

Poate fi incorporata foarte usor in mobilier, iar aceasta va ifi in totalitate ascunsa. Este prevazuta cu siguranta impotriva copiilor si protectie la inundatie. Poate fi alimentata cu diverse tipuri de detergenti.

Dispune de cos pentru tacamuri si suport pentru pahare, pentru ca acestea sa fie in maxima siguranta pe parcursul spalarii, dar sa fie si corect igienizate.

Masoara 82 x 45 x 59.6 cm (l x L x A) si cantareste 32 de kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 54 dB, astfel ca nu te va deranja pe timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Dupa cum am mai mentionat anterior, este capabila sa asigure strictul neesar, fara prea mari pretentii. In acest sens, a fost dotat cu trei programe de baza, iar functiile speciale lipsesc cu desavarsire. Cele trei programe de spalare sunt:

  1. Prespalare – in principiu, este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, ulterior, fiind necesara pornirea unuia dintre urmatoarele doua programe.
  2. Eco – este eficient din perspectiva consumului de resurse si este potrivit pentru spalarile zilnice. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, ceea ce il face adecvat pentru un nivel mediu de murdarie.
  3. Intensiv – este recomandat pentru vasele, oalele si tigaile foarte murdare, dar si rezistente pentru ca presiunea apei si temperatura vor fi ceva mai mari – 65 de grade Celsius.

Concluzii si pareri

Studio Casa LS45FI ar putea fi o alternativa pentru cei ce nu dispun de un buget prea mare pentru a investi intr-o masina de spalat mai bine dotat, iar modelul in discutie asigura strictul necesar. Clientii sustin ca isi face treaba bine si nu au ce sa ii reproseze. In plus, considera raportul calitate/pret corect. Aici poti fi si tu la curent cu oferta de pret propus.

Pareri pe scurt: Studio Casa LS45FI

8.1

Pret

8.9/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

6.5/10

Argumente PRO

  • Pret accesibil
  • Silentioasa
  • Siguranta copii
  • Protectie inundatie
  • Suport pahare

Argumente CONTRA

  • Numar redus de functii si programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *