Masina de spalat vase autonoma Gorenje GS52115W, 6 programe, 9 seturi, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Gorenje GS52115W

Gorenje GS52115W poate fi un ajutor de incredere pentru orice gospodina, insa iti propunem sa afli mai multe detali despre produs si specificatii. Ca orice viitoare achizitie, este important sa cunosti foarte bine toate detaliile si sa fii convins ca este, intr-adevar, ceea ce caut.

Chiar daca nu ofera una dintre cele mai mari capacitati posibile pentru o masina de vase, totusi, 9 seturi este rezonbil, si poate de multe ori nici nu reusesti sa o umpli complet. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum rezonabil de energie electrica.

Are o latime de 50 cm, iar nivelul zgomotului produs, nu depaseste 49 dB.

Programe si functii speciale

In ceea ce priveste programele de baza, masina dispune de 6 astfel de programe, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este recoamandat pentru vasele foarte murdare, dar pe de alta parte, si foarte rezistente. Foloseste apa la temperatura de 50 de grade Celsius pentru prespalare, 60 de grade Celsius pentru spalare si 65 de grade Celsius pentru clatire. Dureaza 135 de minute si consuma 16 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 2. Zilnic – este potrivit pentru incarcari mixte, spalarea realizandu-se la temperatura de 55 de grade Celsius. Dureaza 155 de minute si consuma 13 litri de apa si 1.07 kWh energie electrica.
 3. Delicat – este programul ideal pentru articolele foarte sensiible, chiar si pahare. Spala la tenmperaturi mai joase, de 40 de grade Celsius, avand o durata de 110 minute si consuma 13 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului, inregistrand 9 litri de apa si 0.69 kWh energie electrica. Spalarea se realizeaza la temperatura de 45 de grade Celsius, avand o durata de 185 de minute.
 5. 90 minute – dupa cum sugereaza chiar numele programului, are o durata de 90 de minute. Spalarea se realizeaza la temperatura de 65 de grade Celsius, in timp ce la clatire, este utilizata apa la temperatura de 60 de grade Celsius, iar la clatirea finala 65 de grade Celsius. Consumul energetic este de 1.1 kWh, iar cel de apa de 10.5 litri.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor, timp de 8 minute. Foloseste 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Ca si functie speciala, este prezenta Incarcarea la jumatate ceea ce inseamna ca in situatia in care nu vei reusi sa adaugi mai mult de 6 seturi, activand aceasta functie va inregistra un consum la jumatate.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, Gorenje GS52115W este o masina de spalat vase rezonabila prevazuta cu cele mai importante functii si chiar reuseste sa isi faca treaba destul de bine. Clientii sustin ca functioneaza in parametrii optimi si nu au intampinat probleme in acest sens. Totodata, acestia considera raportul calitate/pret corect, iar pentru a fi la curent si tu cu oferta actuala, nu ezita sa intri aici.

Pareri pe scurt: Gorenje GS52115W

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.7/10

Functii

8.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Incarcare la jumatate
 • Silentioasa
 • Cele mai importante programe

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *