Masina de spalat vase Beko DFN26420X, 14 seturi, 6 programe, Clasa A++, Motor ProSmart, Display LCD, Traywash, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN26420X

Beko DFN26420X este o  masina de spalat vase utila in orice bucatarie, ideala chiar si pentru familiile mai mari gratie capacitatii sale generoase. Este un model independent, de aceea nu este necesara incorporarea sa in mobilier.

Masina de spalat vase Beko DFN26420X ofera o capacitate de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de 266 kWh. In acelasi timp, consumul anual de apa a fost aproximat la 3080 litri.

Gratie tehnologiei TrayWash, vei reusi sa economisesti timp si energie. Avand un design special, vei putea amplasa doua tavi in cosul inferior si alta in cosul superior, iar cu ajutorul accesoriilor laterale vei reusi sa le fixezi, indiferent de presiunea apei.

In acelasi timp, tehnologia Steam Gloss iti va proteja paharele si vasele din portelan. Timp de 10 minute se va ocupa de uscarea eficienta a vaselor, fara sa isi piarda din stralucire.

Iar functia Fast+ asigura rezultate optime de curatare a vaselor, de pana la 3 ori mai rapid decat programele obisnuite. Creste temperatura de spalare, reducand consumul de apa, ajustand constant presiunea acesteia.

Poti adauga in masina de vase orice fel de vase, indiferent de dimensiunea lor. Cu ajutorul sistemului acrobat, vei putea ajusta cosul superior pe trei nvieluri, oferind o flexibilitate excelenta.

Cu ajutorul functiei All in 1 vei reusi sa ajustezi in mod automat modul de fucntionare in cazul utilizarii detergentului sub forma de tablete. Astfel, performantele la spalare vor fi imbunatatite.

Tacamurile le vei putea aseza in suportul special, iar murdaria de pe acestea va fi indepartate cu foarte mare usurinta.

Mai mult decat atat, Beko DFN26420X prezinta un brat de pulverizare robust, ceea ce va ajuta la un jet de apa mai puternic pentru o curatare cat mai eficienta a vaselor.

Cu ajutorul sistmeului de control al excesului de apa, vei fi intotdeauna protejat impotriva inundatiilor, pentru ca va ajusta automat aportul de apa necesar in cadrul fiecarei etape de spalare.

Atunci cand va fi nevoie sa realimentezi masina cu sare, vei fi avertizat prin intermediul display-ului masinii. Acelasi lucru se va intampla si atunci cand va trebui sa umpli rezervorul cu aditiv de clatire.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 46.1 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 46 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja deloc in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Este dotata cu 6+1 programe de spalare si anume:

 1. InnerClean – este un program special pentru curatarea cavitatii interioare a masinii, iar in acest sens, va trebui sa adaugi detergent special. Consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica, avand o durata de 75 de minute.
 2. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, inregistrand un consum energetic de 0.93 kWh, iar de apa 11 litri. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si are o durata de 223 minute.
 3. Automat – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca parametrii vor varia foarte mult. Temperatura variaza intre 40 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 100 si 180 minute. In ceea ce priveste consumul de resurse, inregistreaza 11.6-15.8 litri de apa.
 4. Intensiva – este recomandat pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, pentru ca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar presiunea apei este ridicata. Dureaza 148 de minute si inregistreaza 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica. .
 5. Quick&Shine – dureaza doar 58 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius si este de apreciat faptul ca prezinta ciclu de uscare. Consuma 11.4 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 6. Mini – este un program si mai scurt decat precedentul, avand o durata de 30 de minute. Spala la temperatura de 35 de grade Celsius si nu usuca vasele. Este potrivit pentru vasele cu grad scazut de murdarie si inregistreaza un consum de 11.8 litr ide apa si 0.8 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor de murdarie, avand o durata de 15 minute. Consuma 4.2 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, detine si cateva functii speciale foarte utile si anume:

 • Incarcare la jumatate – este o functie foarte utila avand in vedere capacitatea foarte mare pe care o detine aceasta masina. Aceasta se refera la posibilitatea adaptarii resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • TrayWash – este disponibil impreuna cu programul Intensiv gratie designului cosurilor, permite amplasarea a doua tavi in cosul inferior si una in cosul superior, fiind spalate la o preisune ridicata.
 • Fast+ – permite scurtarea duratei programelor de spalare, scazand consumul de apa, insa marind presiunea apei.
 • SteamGloss – presupune o uscare mai eficienta, marind temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • Blocare taste – este o functie foarte utila indeosebi pentru cei ce au copii mici.

Concluzii si pareri

Beko DFN26420X este o masina de spalat vase interesanta ce ofera o capacitate generoasa si este prevazuta cu cele mai importante programe si functii. Clientii confirma acest lucru si sustin ca spala foarte bine vasele si sunt extrem de incantati de alegerea facuta. De asemenea, au mai aduagat ca este foarte incapatoare, silentioasa, iar programele sunt destul de diversificate. O considera o achizitie foarte buna si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Totodata, aici poti gasi o oferta de pret avantajoasa.

Review pe scurt: Beko DFN26420X

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Capacitate generoasa
 • Programe si functii diversificate

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *