Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E, 6 seturi, 6 programe, Clasa A+, 55 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Candy CDCP 6/E

Candy CDCP 6/E este o masina de vase mica si practica, ideala pentru un cuplu. Prezinta un design elegant, iar ca functionalitate, se descurca foarte bine, astfel ca te va scuti de fiecare data de grija vaselor murdare, dupa fiecare masa.

Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E ofera o capacitate de 6 seturi si este incadrata in clasa de eficienta A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 174 kW, iar cel de apa la 1960 litri.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul a doua cosuri unde vei aseza vasele murdare. De asemenea, dispuen de cos special unde poti aseza tacamuri pentru a fi spalate in cele mai bune conditii.

Pe display-ul masinii, poti monitoriza timpul ramas pana la terminarea programului de spalare. De asemenea, vei fi atentionat si atunci cand va trebui sa realimentezi masina cu sare.

Latimea masinii de spalat este de 55 cm, iar greutatea de doar 23.31 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depasete 51 dB, ceea ce inseamna ca nu va fi deloc zgomotoasa in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 6 programe de spalare foarte eficiente:

 1. Intensiv – programul potrivit vaselor foarte murdare, dar pe de alta parte si rezistente. Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar presiunea apei este destul de ridicata.
 2. Universal – este un program potrivit pentru spalarile zilnice si incarcarile mixte. Spalarea se realizeaza la temperatura de 60 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficent din perspectiva consumului de resurse. Daca majoritatea masinilor de spalat utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius in cadrul acestui program, ei bine, acest model foloseste apa la temperatura de 55 de grade Celsius, deci rezultatele de spalare vor fi mai bune.
 4. Scurt – dureaza doar 29 de minute si spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Insa, nu usuca vasele.
 5. Zilnic – este potrivit pentru spalarile zilnice, pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade CElsius.
 6. Pahare – trateaza delicat vasele, putand fi adaugate chiar si paharele, pentru ca temperatura si preiunea apei vor fi destul de scazute.

Ca si functie speciala, masina este dotata cu functia de programare intarziata care permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 2, 4 sau 8 ore. Dupa cum observati, lipseste functia de incarcare la jumatate, insa in acest caz, nu i-as fi vazut utilitatea avand in vedere ca dispune de o capacitate de incarcare mica.


Concluzii autor

Candy CDCP 6/E este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante si utile programe, iar din punctul meu de vedere se descurca bine.

In acelasi timp, clientii s-au aratat foarte incatati de ea si au declarat ca programele sunt suficient de diversificate pentrua  le acoperi nevoile de zi cu zi. De asemenea, au mai adaugat ca spala foarte bine vasele si o considera potrivita chiar si pentru familii de 3-4 persoane. Totodata, sutn de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun, iar aici poti consulta oferta propusa.

Review pe scurt: Candy CDCP 6/E

9

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

8.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programare intarziata
 • Programele acopera toate tipurile de nevoi
 • Silentioasa
 • Potrivita si pentru bucatariile foarte mici

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *