Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV50E60EU

Bosch SMV50E60EU este o masina de spalat vase rezonabila, un ajutor de nadejde impotriva vaselor murdare. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli tot ceea ce te intereseaza si despre acest model!

Masina Bosch SMV50E60EU ofera o capacitate destul de mare, de 12 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Mai mult decat atat, producatorii fac si niste estimari, cum ar fi consumul energetic anual de aproximativ 290 kW, iar cel de apa 3360 litri.

Datorita motorului Eco Silence Drive, masina va spala impecabil vasele inregistrand un nivel al zgomotului redus, de maxim 48 dB. In plus, asigura si o fiabilitate mare in timp.

Dispune de tehnologie speciala de protectie a sticlei, astfel incat va fi reglat in permanenta gradul de duritate al apei.

Aqua Sensor va ajusta in mod constant gradul de curatare al vaselor, regland temperatura, consumul de apa si timpul de spalare, in functie de tipul vaselor si de gradul de murdarie aflat pe suprafata acestora.

Pentru un plus de siguranta, a fost implementat sistemul AquaStop care te va proteja impotriva inundatiilor si pagubelor produse de apa.

Masina beneficiaza si de cos special unde vei aseza tacamurile, pentru o curatare eficienta. Va fi nevoie ca periodic sa adaugi si sare pentru a proteja masina intr-un compartiment special.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de o serie de programe de spalare eficiente, acestea fiind in numar de 5:

 1. Intensiv – spalarea se realizeaza la temperaturi ridicate – 70 de grade Celsius, folosind si o presiune destul de mare, de aceea il recomand pentru vasele mai rezistente si foarte murdare. Inregistreaza un consum de 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 2. Normal – spalarea se realizeaza la temperatura de 65 de grade Celsius si este potrivit pentru spalarile zilnice. Probabil acesta va fi si programul folosit cel mai des. Consuma 14 liri de apa si 1.4 kWh energie electrica.
 3. Eco – spala la temperatura de 50 de grade Celsius si inregistreaza cel mai mic consum: 12 litri de apa si 1.02 kWh energi electrica. Si acesta poate fi folosit pentru spalarile de zi cu zi, insa trebuie sa tineti cont ca durata este ceva mai mare de 210 minute.
 4. Spalare rapida – foloseste apa la temperatura de 45 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica. Nu usuca vasele.
 5. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei intarite, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie. Dureaza doar 12 minute.

Totodata, dispune si de doua functii speciale absolut utile:

 • Incarcare la jumatate – nu va mai trebui sa astepti pana ce masina va fi incarcata in totalitate, pentru ca activand aceasta functie, resursele vor fi adaptate in functie de cantitatea adaugata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si pareri

Masina de spalat vase Bosch SMV50E60EU este un model foarte practic, capabil sa asigure strictul necesar. Clientii au declarat ca se descurca foarte bine cu ea, spala eficient vasele si este usor de setat. De asemenea, au remarcat ca este silentioasa si sunt multumiti de rezultatele obtinute, considerand raportul calitate/pret bun. Pentru a fi la curent oferta de pret propusa, poti intra aici.

8.9

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

8.8/10

Argumente PRO

 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • lipsa program pentru articole delicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *