Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX01E, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, Silence Plus, Info Light, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV46AX01E

Bosch SMV46AX01E este o masina de vase incorporabila, destul de bine dotata, care isi face treaba in parametrii optimi. Te invitam sa afli mai multe detalii despre acest produs si sa te convigi daca este sau nu, produsul pe care il cauti.

Masina de spalat vase Bosch SMV46AX01E ofera o capacitate de 12 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Nu este cea mai buna peformanta posibila, insa, este o clasa rezonabila.

Gratie sistemului AquaStop vei fi protejat intr-o proportie de 100% impotriva pagubelor pe care le-ar produce apa. Acesta se refera la existenta unui furtun de alimentare cu perete dublu, supapa de siugranta si colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor.

Gratie senzorului de rotatie, va fi detectata greutatea incarcaturii, recunoscand nivelul apei. Pentru cantitati mai mari de vase, este nevoie de o cantitate de apa mai mare, iar pentru incarcaturi mai mici, este necesara o cantitate mai mica de apa.

Un element cu totul important si interesant se refera la InfoLight, adica un spot led cu lumina rosie care va fi proiectat pe podea, astfel vei sti cand masina functioneaza sau a terminat programul.

In plus, cosul Vario poate fi amplasat in cosul inferior, asigurand un spatiu optim pentru adaugarea tacamurilor.

Chiar si articolele din sticla vor fi protejate, pentru ca masina este dotata cu tehnologia pentru protectia sticlei, ce are capacitatea de a regla in mod automat gradul de duritate al apei.

Mai mult decat atat, gratie motorului economic Eco Silence Drive TM, asigura un nivel scazut al zgomotului, de maxim 46 dB.

AquaSensor regleaza in mod automat utilizarea apei in functie de gradul si tipul murdariei, pentru o clatire cat mai eficienta, avand la baza fascicule de lumina.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 34 kg.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de baza si anume:

 1. Intensiv – atat temperatura, cat si presiunea apei sunt foarte ridicate – 70 de grade Celsius, drept pentru care recomandam spalarea vaselor foarte rezistente, dar si murdare. Fiind activ senzorul de incarcare, durata va varia intre 125 si 135 minute. De asemenea, consumul este de 12-15 litri de apa si 1.44-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind intre 45 si 65 de grade Celsius. Consuma intre 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – cel mai eficient program din perspectiva consumului, folosind apa la temperatura de 50 de grade Celsius si este potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie. Consuma 1.02 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Dureaza 210 de minute.
 4. De noapte – este cel mai silentios program, pentru ca presiunea de spalare este foarte mica. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si este activ senzorul de incarcare. Dureaza 235-240 de minute si consuma 1.05-1.1 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 5. Glass – este ideal pentru vasele foarte sensibile, inclsuiv pahare. Spala la temperatura de 40 de grade Celsius si dureaza intre 85 si 90 de minute. Consuma 0.9-0.95 kWh energie electrica si 11-14 litri de apa.
 6. Spalare rapida – dureaza doar 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile zilnice, consumand 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

In plus, sunt prezente si cateva functii speciale foarte utile:

 • Zona intensiva – se refera la o zona amplasata sub cosul inferior, unde spalarea se va realiza la o presiune mai mare. Astfel, aici putem adauga vase, oale foarte murdare, iar in restul cosului, va fi folosita o presiune normala.
 • Extra Uscare – vizeaza o uscare eficienta, folosind temperaturi ridicate in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Hygienne Plus – presupune igienizarea vaselor la o temperatura de 70 de grade Celsius, pret de 10 minute. Este ideal pentru vasele bebelusilor si a persoanelor alergice.
 • Vario Speed – permite reducerea duratei totale a programelor de spalare, prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Incarcare la jumatate – nu mai este necesar sa astepti pana ce masina se va incarca complet, pentru ca activand aceasta functie vor fi adaptate resursele strict la cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite setarea orei de incepere a spalarii, pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si pareri

Bosch SMV46AX01E este o masina de spalat vase bune, care isi face treaba in parametrii optimi. Este destul de incapatoare, silentioasa si dispune de o serie de functii si programe interesante. In plus, clientii sunt multumiti de rezultatele obtinute la spalare si sustin ca programele sunt foarte eficiente. De asemenea, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent si o recomanda mai departe. Aici poti verifica si tu oferta de pret propusa.

Review pe scurt: Bosch SMV46AX01E

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • InfoLight
 • programe si functii diversificate
 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *