Masina de spalat vase Hotpoint HFC3B19X cu 5 programe si 13 seturi – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Review Hotpoint HFC3B19X

Hotpoint HFC3B19X este un model de masina de spalat vase independent ce asigura performante de spalare bune. Te invitam in continuare sa afli mai multe detalii si pareri despre acest produs si sa te convingi daca este alegerea optima!

Masina de spalat vase Hotpoint HFC3B19X pune la dispozitia utilizatorului o capacitate destul de mare de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu 1-2 copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum decent de energie electrica.

Pentru ca discutam despre un model independent, implicit luam in calcul si design-ul. Ei bine, in acest sens, masina este prevazuta cu o carcasa moderna, de culoare argintie care se va asorta foarte usor cu celelalte electrocasnice sau piese de mobilier. In plus, este vizibil si panoul de control alaturi de display, unde nu doar ca vei putea seta programele dorite, dar vei putea verifica in permanenta timpul ramas pana la terminarea programelor de spalare.

Tot la nivelul display-ului, va aparea un indicator ce te va atentiona sa adaugi o cantitate suplimentara de sare, atunci cand nu mai este suficienta. Este esential de fiecare data sa existe cantitatea optima de sare, pentru ca in acest fel vei obtine rezultate optime la spalare fara depuneri de calcar, dar vei proteja masina prelungindu-i durata de utilizare.

In plus, ai posibilitatea de a bloca panoul de control, pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior de tine.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 47 kg.

Este un model silentios al carui nivel de zgomot nu depaseste 49 dB.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 5 programe de baza, pe care le vom detalia mai jos:

 1. Eco – este programul cel mai eficient din punct de vedere al consumului de resurse, fiind recomandat pentru vase cu grad normal de murdarie. Spalarea se realzieaza la temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 190 de minute. Inregistreaza un consum de 11 litri de apa si 1.06 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este potrivit vaselor cu grad ridicat de murdarie, fie si resturi uscate, dar in acelasi timp, este recomandat pentru vase rezistente fiindca temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, in egala masura si presiunea apei fiind destul de ridicata. Consumul de  apa ajunge la 16.5 litri, iar cel energetic la 1.65 kWh.
 3. Normal – poate fi folosit pentru spalarile zilnice, fiindca temperatura de spalare este de 55 de grade Celsius. Programul ruleaza doua ore si consuma 16 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 4. Express – este un program scurt, ce are o durata de 30 de minute, temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum energetic de doar 0.5 kWh si 8.5 litri de apa.
 5. Inmuiere – are o durata de doar 10 minute si consuma 4 litri de apa latemperatura de admisie. Fiindca apa  nu este incalzita, consumul energetic este infim – 0.01 kWh. Este recomandat pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor, iar ulterior, va trebui urmat de un program complet.

Mai mult decat atat, masina este prevazuta si cu cateva functii speciale, foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – cu ajutorul acestei functii poti reduce consumul energetic si cel de apa, atunci cand in masina ai cel mult 6 seturi ce trebuie spalate. Aceasta poate fi activata in cadrul tuturor programelor, mai putin cel express.
 • Sani Rinse – vizeaza igienizarea eficienta la sfarsitul programului folosind apa la temperaturi foarte mari, fiind ideala pentru vasele celor mici sau a persoanelor alergice.
 • Tablete – poate fi activata atunci cand folosesti tablete combinate, masina realizand setarile potrivite pentru rezultate optime la clatire si uscare. Aceasta poate fi activata actionand timp de 3 secunde tasta Sani Rinse.
 • Delay – sau pornire intarziata, in intervalul 30 de minute si 24 de ore. Pana la 4 ore se poate alege in intervale de 30 de minute, intrre 1 si 12 ore in intervale de o ora, iar mai mult  de 12 ore, in intervale de 4 ore.

Concluzii si Pareri

Hotpoint HFC3B19X este o masina de spalat vase eficienta, prevazuta cu cele mai importante functii si o capacitate suficient de mare. Clientii sustin ca spala foarte bine vasele, este suficient de incapatoare si foarte silentioasa. De asemenea, au mai apreciat prezenta functiilor incarcare la jumatate si pornire intarziata, fiindca asigura un plus de flexibilitate. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun, iar o oferta accesibila de pret gasesti aici.

Review pe scurt: Hotpoint HFC3B19X

9.2

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programare intarziata
 • incarcare la jumatate
 • Functionare silentioasa
 • Capacitate mare

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *