Masina de spalat vase GRUNDIG GNF41834X – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

GRUNDIG GNF41834X este un model independent de masina de spalat vase ce vine la pachet cu o capacitate de modificare a temperaturii impresionant si o eficienta energetica ridicata. Va invitam sa ne urmariti in continuare  si sa aflati cele mai importante detalii despre produs!

Masina de spalat vase GRUNDIG GNF41834X este prevazuta cu o capacitate de incarcare foarte generoasa, de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii mai mari. Totodata, ne impresioneaza si prin prisma consumului energetic, astfel ca fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, va inregistra un consum foarte mic, de doar 237 kWh/an. In acelasi timp, consumul anual de apa este aproximat undeva la 2660 litri.

Fiind un model independent, display-ul de tip LCD cu butoane tocuh si intreg panoul de control, va ramane intotdeauna vizibil. Astfel, vei putea monitoriza mai usor timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, in momentul in care va trebui sa adaugi o cantitate suplimentara de sare sau de agent de clatire, vei fi avertizat prin intermediul indicatorilor speciali. Este important ca de fiecare data sa existe o cantitate suficient de sare, fiind responsabila pentru obtinerea unor rezultate optima la spalare, dar si pentru protejarea componentelor interne ale masinii. In plus, masina beneficiaza si de sistemul de iluminare interior pentru o  mai buna vizibilitate.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte incapatoare, dar si foarte flexibile. Suportii de plastic mobil ai acesteia se pot plia si vei putea obtine spatiu suplimentar in vederea adaugarii a tuturor articolelor voluminoase. In plus, masina beneficiaza si de sertar detasabil pentru tacamuri, suport pentru pahare pliabil in cosul superior, dar si inca un suport pentru pahare pliabil in cosul inferior. De asemenea, cosul superior poate fi ajustat la inaltimea optima pentru a putea adauga chiar si vase mai inalte. In plus, aceasta mai prezinta un accesoriu foarte interesant si anume accesoriu pentru tava, pe care nu il gasim tocmai la foarte multe modele.

Cu ajutorul sistemului WaterProtect+, vei fi intotdeauna in siguranta. Practic, acesta se refera la un furtun cu perete dublu ce ofera protectie impotriva inundatiilor. Acest sistem este numit de alti producatori Aqua Stop.

Tehnologia Ion Fresh elibereaza ioni negativi care vor circula prin cavitatea interioara a masinii cu scopul de a neutraliza mirosurile neplacute care pot aparea intre utilizari.

Child Lock este un sistem foarte util, care nu va permite celor mici sa deregleze setarile realizate anterior de tine. Cu alte cuvinte, panoul de control va fi blocat in asa fel incat copiii sa se poate juca in voie langa masina care functioneaza.

In plus, presupune o modalitate silentioasa de functionare, astfel ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 43 dB.

Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 59.8 x 85 cm (L x A x l) si cantareste 46.2 kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 9 programe de spalare foarte bine gandite, dupa cum urmeaza:

 1. All-in-Wash – este un program ce utilizeaza jeturile de apa cu presiune diferentiata in functie de tipul vaselor. Astfel, cosul superior este destinat paharelor si articolelor sensibile, inclusiv portelan, fiindca presiunea apei va fi mai scazuta, in timp ce la nivelul cosului inferior, presiunea apei va fi mai mare, drept pentru care vei putea adauga vase mai rezistent precum tigai sau alte vase si oale cu grad ridicat de murdarie.
 2. Intensiv – este un program dedicat vaselor foarte murdare, dar si rezistente precum oale, tigai si cratiti fiindca temeperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, fiind destul de mare si presiunea apei.
 3. Quick Wash – presupune o spalare rapida, in doar 58 de minute, drept pentru care este recomandat vaselor recent murdarite.
 4. Glass care – vizeaza o spalare delicata a articolelor, drept pentru care poti adauga cu incredere chiar si pahare sau vase din portelan, intrucat temperatura de spalare este de doar 45 de grade Celsius, in timp ce si presiunea apei este foarte scazuta.
 5. Mini 30′ – este un mini program, ce are o durata de numai 30 de minute, motiv pentru care il recomandam pentru vasele cu grad scazut de murdarie.
 6. Prespalare – este recomandata pentru inmueierea murdariei intarite de pe vase, fiind necesara urmarea unui program complet. In cadrul prespalarii, nu este nevoie sa adaugati detergent.
 7. Auto – are la baza atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, fiind potrivit pentru toate tipurile de vase, indiferent de gradul de murdarie. Poate adapta resursele si temperatura in functie de nivelul de murdarie detectat, ajustand parametrii in asa fel incat sa poti obtine importante economii energetice si cu apa.
 8. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Cesius. Inregitreaza un consum de doar 237 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa, insa are o durata ceva mai mare, de 227 minute.
 9. Silent Wash – este un program recomandat pentru a fi folosit pe durata noptii, pentru ca presupune un mod de functionare foarte silentios,  gratie presiunii scazute. Este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale, precum:

 • Express – permite scurtarea duratei programelor de spalare cu pana la 70%, datorita cresterii presiunii apei, fara sa afecteze rezultatele la spalare.
 • Incarcare la jumatate – poti incarca doar un singur cos, fiindca masina va reusi sa ajusteze in mod automat parametrii, adaptand resursele in functie de cantitatea adaugata, insa timpul si temperatura de spalare vor ramane aceleasi.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

GRUNDIG GNF41834X este o masina foarte interesanta si, mai ales, convenabila, ce vine la pachet cu o serie de programe si functii foarte interesante, menite sa acopere toate tipurile de nevoi. Clientii confirma acest lucru si declara ca este extrem de eficienta si chiar utila in orice locuinta. Apreciaza foarte mult la ea capacitatea generoasa de incarcare, faptul ca este  una dintre cele mai economice masini de vase, dar si diversitatea functiilor si programelor din dotare. O recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: GRUNDIG GNF41834X

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate mare
 • Eficienta energetica ridicata
 • Programe foarte diversificate
 • Design elegant

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *