Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV45GX03E – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BOSCH SMV45GX03E este o masina de spalat vase incorporabila potrivita pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu 1-2 copii, ce reuseste sa asigure o spalare optima a vaselor in timp util. Va invitam sa urmariti in continuare acest material si sa aflati toate detaliile necesare despre produs!

Masina de spalat vase BOSCH SMV45GX03E ofera o capacitate medie de 12 seturi, fiind, totodata, incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la aproximativ 258 kWh, in timp ce consumul de apa este de 2260 litri.

Pentru ca este un model complet incorporabil, atunci panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Prezinta o interfata foarte intuitiva, avand un numar redus de butoane ce permite activarea programelor de spalare, dar si a functiilor speciale. Desi nu poti vedea timpul ramas pana la finalizarea programului, masina beneficiaza de sistemul ingenios InfoLight, adica acea lumina proiectata pe podea, care te va tine la curent daca masina spala sau a terminat de spalat.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri, ce permit adaugarea vaselor de dimensiuni diferite. Suportii de plastic se pliaza foarte usor pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor foarte mari. Cosul superior se poate regla pe inaltime in functie de trei trepte. De asemenea, beneficiaza de doua suporturi pentru cesti la nivelul cosului superior si cos special pentru adaugarea tacamurilor in cosul inferior.

Cu ajutorul sistemului Aqua Stop, vei fi intotdeauna protejat impotriva inundatiilor. Acesta se refea la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, prevenind astfel pagubele pe care le-ar putea provoce apa.

Datorita tehnologiei pentru protectie a sticlei, apa va fi dedurizata constant, prevenind astfel coroziunea sticlei. Astfel, poti adauga cu incredere pahare sau portelanuri sensibile.

Dimensiunile acestei masini sunt de 59.8 x 55 x 81.5 cm (L x A x l) si cantareste 35 de kg.

In plus, cei 48 dB asigura o functionare silentioasa, astfel ca vei putea porni oricand masina.

Programe si functii speciale

Acest model este prevazut cu 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – ofera o spalare eficienta, la temperatura de 70 de grade Celsius, insa este potrivit pentru articole mai rezistente, fiindca nici presiunea nu este tocmai mica. Inregistreaza un consum de 1.45-1.5 kWh energie electrica si 12-15 litri de apa. Durata variaza si ea de la 125 de minute pana la 135 de minute.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare fiind de 45-70 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 95 si 160 de minute. In acelasi timp, inregistreaza un consum de 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – consuma cele mai putin reduse, insa este potrivita pentru spalarile zilnice, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care consuma 1.02 kWh energie electrica si 11.7 litri de apa.
 4. Glass – este un program potrivit pentru articolele sensibile, caci temperatura de spalare este de doar 40 de grade Celsius, folosind apa la presiune scazuta. Dureaza 85-90 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 5. Scurt – are o durata de doar 30 de minute, fiind potrivit pentru vase recent murdarite, timp in care consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius.

Totodata, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile, precum:

 • Hygiene Plus – asigura o igienizare optima a vaselor, la temperatura de 70 de grade Celsius, pret de 10 minute la finalul ultimului ciclu de clatire.
 • Extra-uscare – permite o uscare eficienta, fiindca va mari temperatura in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

BOSCH SMV45GX03E este o masina de spalat eficienta, prevazuta cu cele mai importante functii pentru o eficienta pe masura. Clientii sunt foarte multumiti de modul de functionare al acesteia si sustin ca acel fascicul luminos este foarte util pentru a vedea cand masina termina de spalat. De asemenea, au mai adaugat ca spala si lustruiesc extrem de bine vasele, iar din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita, drept pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: BOSCH SMV45GX03E

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • InfoLight
 • Functii diversificate
 • Sistem AquaStop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *