Masina de spalat vase GORENJE GS52115X – Review detaliat si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

GORENJE GS52115X este o masina de spalat ideala pentru un cuplu sau pentru o familie cu un copil prin prisma capacitatii de incarcare care nu este tocmai mare. Dispune de o gama variata de functii foarte bine gandite, insa mai multe detalii va asteptam sa le descoperiti in continuare.

In primul rand, este important de stiut faptul ca masina de vase GORENJE GS52115X este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 9 seturi. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 197 kWh, iar cel de apa la 2520 litri.

Panoul de control este amplasat frontal si prezinta o interfata foarte simpla. Pe display poti verifica mereu timpul ramas pana la finalizarea programului. In plus, tot aici vei fi atentionat prin intermediul indicatorului de sare atunci cand in masina nu mai exista o cantitate suficienta. Este esential ca la fiecare spalare sa existe suficienta sare, fiindca aceasta nu doar ca garanteaza rezultate optime la spalare, ci si protejeaza componentele interne impotriva coroziunii.

Filtrul automat de curatare din dotare are capacitatea de a elimina resturile de mancare, impiedicand astfel infundarea masinii. In plus, sistemul AquaStop previne inundatiile, oprind in mod automat alimentarea cu apa, o pompa eliminand surplusul de apa din cavitatea interioara.

Dimensiunile masinii sunt de 44.8 x 60 x 84.5 cm (L x A x l) si cantareste 36.5 kg

Programe  si functii speciale

Acest model este prevazut cu 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru vasele foarte murdare sau cu rest uscat de murdarie, temperatura apei in cadrul ciclului de prespalare fiind de 50 de grade Celsius, la spalare de 60 de grade Celsius, iar la clatire de 65 de grade Celsius. Dureaza 135 de minute si consuma 16 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 2. Zilnic – este potrivit pentru incarcaturi mixte, spalarea realizandu-se la temperatura de 55 de grade Celsius. Dureaza 155 de minute si consuma 13 litri de apa si 1.07 kWh energie electrica.
 3. Delicat – este potrivit pentru vase foarte sensibile, inclusiv pahare, caci temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, presiunea fiind si ea una destul de redusa. Dureaza 110 minute, timp in care consuma 13 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consului de resurse, insa potrivit pentru spalari zilnice, caci temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius. Are o durata de 185 de minute, timp in care consuma numai 9 litri de apa si 0.69 kWh energie electrica.
 5. 90 minute – are o durata de 90 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, clateste cu apa la temperatura de 60 de grade Celsius, respectiv 65 de grade Celsius – clatirea finala. Consuma 1.1 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 6. Prespalare – are o durata de doar 8 minute, fiind potrivita pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor. Consuma 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de functia speciala de Incarcare la jumatate ce permite pornirea masinii chiar si atunci cand este incarcata cu cel mult 6 seturi, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.


Concluzii si Pareri

GORENJE GS52115X este o masina de spalat vase simpla, dar eficient, foarte accesibila ca pret, ce isi face treaba foarte bine. Clientii confirma acest lucru si sustin ca, din punctul lor de vedere, a fost cea mai buna alegere. De ce? Simplu. Pentru ca programele din dotare acopera cele mai importante nevoi, este silentioasa, spala eficient si, in plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos.

Pareri pe scurt: GORENJE GS52115X

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.9/10

Functii

8.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Dotata cu cele mai importante programe
 • Display vizibil si in timpul functionarii
 • Spalare eficienta a vaselor

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *