Masina de spalat vase BOSCH SMS46KI00E – Review detaliat si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BOSCH SMS46KI00E este o masina de spalat vase incapatoare si eficienta, care te va scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Te invitam sa urmaresti acest material in continuare si sa afli mai multe detalii utile despre acest model!

Masina de spalat vase BOSCH SMS46KI00E este prevazuta cu o capacitate destul de mare, de 13 seturi, in acelasi timp, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii vin si cu niste estimari, conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 262 kW, iar cel de apa la 2100 litri.

Panoul de control este amplasat frontal, fiind prevazut cu display LED, unde poti monitoriza timpul ramas pana la terminarea programului de spalare, precum si doi indicatori importanti: cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Sarea joaca un rol esential in activitatea masinii, in primul rand, prin prisma calitatii spalarii, dar si pentru siguranta masinii, in sensul ca va reusi sa protejeze componentele interne impotriva coroziunii cauzate de apa prea dura.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul a doua cosuri foarte incapatoare, unde poti adauga vase de aproape orice dimensiune. Rabatand suportii pliabili din plastic, vei obtine spatiu suplimentar pentru a adauga chiar si tavi sau oale mai mari. In plus, detine si sertar pentru tacamuri VarioDrawer, ce poate fi detasat foarte usor, precum si suport special pentru pahare.

Senzorul Aqua Sensor ajusteaza in mod automat cantitatea apei in raport cu tipul si nivelul de murdarie, gratie fasciculelor de lumina, in vederea gestionarii optime a clatirii. Totodata, cu ajutorul senzorului LoadSensor, greutatea incarcaturii este detectata, recunoscand nivelul apei.

Datorita motorului Eco Silence Drive, procesul de spalare va fi optimizat, asigurand totodata si o functionare extrem de silentioasa, cu un consum energetic redus. Secretul? Acest tip de motor functioneaza fara perii, iar de aici rezulta multitudinea de avantaje.

Mai mult decat atat, cu ajutorul sistemului AquaStop esti intotdeauna protejat impotriva inundatiilor. Practic, acesta se refera la existenta unui intrerupator cu flotor, ce asigura o protectie optima impotriva pagubelor pe care le-ar putea produce apa.

Dimensiunile masinii sunt de 60 x 60 x 84.5 cm (L x A x l) si cantareste 52 de kg.

Programe si functii speciale

BOSCH SMS46KI00E are la baza 6 programe foarte utile, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este programul potrivit vaselor foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, fiindca spala la temperatura de 70 de grade Celsius.
 2. Auto – este un program potrivit oricarui tip de murdarie, intrucat este controlat in totalitate de senzori, temperatura fiind cuprinsa intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este un program extrem de economic, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Pahare – este recomandat pentru vasele foarte sensibile, inclusiv pahare si portelanuri, intrucat temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune a apei destul de scazuta.
 5. Rapid – are o durata de doar 60 de minute si este recomandat spalarilor zilnice, avand o temperatura de spalare de 65 de grade Celsius.
 6. Igienizare masina – vizeaza igienizarea cavitatii interioare a masinii, iar in acest sens va fi necesar detergent special.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile, precum:

 • Vario Speed Plus – permite scurtarea duratei de spalare a principalelor programe.
 • Extra uscare – asigura o uscare optima prin cresterea temperaturii in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

BOSCH SMS46KI00E reprezinta un real ajutor in orice bucatarie, pe care il recomand cu toata increderea. Actualii cumparatori sunt foarte incantati de modul in acest aceasta masina isi face treaba si declara ca spala foarte bine vasele, indiferent de gradul de murdarie, este silentioasa si usor de programat. Programele sunt suficient de diversificate pentru a acoperi toate tipurile de nevoi, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: BOSCH SMS46KI00E

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functionare silentioasa
 • Functie pentru scurtarea programelor de spalare
 • Functie pentru uscarea optima a vaselor
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *