Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV66TD00E – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPV66TD00E este un model de masina de spalat vase ce face parte din seria a 6-a a electrocasnicelor Bosch ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii moderne care vor spori eficienta masinii, astfel incat tu sa uiti de grija vaselor murdare. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati mai multe detalii utile!

Masina de spalat vase Bosch SPV66TD00E este prevazuta cu o capacitate de 10 seturi, astfel ca va fi potrivita pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu un copil. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. In plus, producatorii sustin ca ar inregistra un consum energetic anual de 147 kWh, respectiv un consum anual de apa de 2090 litri.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, iar faptul ca pe timpul spalarii nu este vizibil nu reprezinta o noutate. De aceea, producatorii Bosch s-au gandit la toate si au implementat tehnologia TimeLight care proiecteaza direct pe pardoseala timpul ramas pana la finalizarea programului. In plus, tot la nivelul panoul de control se afla doi indicatori extrem de importanti si anume cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Dupa cum probabil stiti, sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii intrucat asigura rezultate optime la spalare, precum reuseste sa si protejeze componentele interne ale masinii de spalat.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile, ce permit adaugarea tuturor tipurilor de vase. Pentru obtinerea unui spatiu suplimentar, suportii din plastic se pot rabata. De asemenea, masina beneficiaza de suport pentru pahare unde vor fi protejate eficient, precum si suport special pentru tacamuri. Cosul superior poate fi ajustata pe trei niveluri pana la 5 cm. In plus, sistemul Emotion Light asigura o stralucire impecabila a vaselor, gratie celor doua lumini LED de pe cadrul usii.

Tehnologia Active Water asigura o spalare impecabila a vaselor cu un consum redus de resurse. Astfel, resursele implicate vor fi distribuite eficient, incalzind rapid apa, pentru performante net superioare. In plus, datorita sistemului Aqua Stop, vei fi intotdeauna protejat impotriva inundatiilor. Practic, acesta se refea la un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava colectoare, ce previne astfel pagubele pe care le-ar putea produce apa.

Mai mult decat atat, bratul de pulverizare dublu – DuoPower, amplasat in cosul superior, asigura o distributie optima a apei, patrunzand si in zonele greu accesibile pentru a indeparta eficient murdaria.

O alta tehnologie inovatoare cu care a fost dotata aceasta masina de vase se refea la Zeolith ce ofera rezultate impecabile la uscare, cu un consum redus de resurse. Procesul de uscare consuma foarte putina energie, secretul referindu-se la acel mineral natural – zeolit, care se regenereaza dupa fiecare ciclu de spalare si nu va trebui inlocuit niciodata.

BOSCH SPV66TX01E este dotata cu motor Eco Silence Drive ce asigura o buna fiabilitate, consum redus de resurse si nivel de zgomot scazut, inregistrand numai 43 dB la spalare.

Mai mult decat atat, tehnolgoia speciala pentru protejarea paharelor, dedureaza in mod continuu apa, prevenind astfel coroziunea sticlei. Astfel, paharele si portelanurile tale vor arata intotdeauna ca noi.

Dimensiunile acestui model sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm (L x l x A) si cantareste 41 de kg.

Programe si functii speciale

Acest model are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – presupune o spalare intensiva a vaselor foarte murdare sau chiar cu murdarie uscata, fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, presiunea fiind si ea una foarte ridicata. Senzorul de incarcare este activ, drept pentru care parametrii pot varia usor. Durata este cuprinsa intre 130-135 de minute, in timp ce consumul de apa este de 11-14 litri de apa, iar cel de energie intre 1.05-1.15 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca toti parametrii vor varia destul de mult. Astfel, temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-150 de minute, in timp ce va inregistra un consum de 7-16 litri de apa si 0.6-1.1 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, astfel ca va inregistra un consum de doar 0.66 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Totusi este potrivit pentru spalari zilnice, adica pentru vase cu grad normal de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 195 de minute.
 4. Silentios – este un program ideal pentru a fi activat pe timpul noptii, fiindca nivelul de zgomot produs este unul foarte redus, datorita presiunii scazute a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand un cosnum de 11 litri de apa si 0.7 kWh enegie electrica. Dureaza ceva mai mult si anume 235 de minute.
 5. Scurt – are o durata de 85-90 de minute si utilizeaza apa la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 6. Glass – este recomandat pentru vase sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta a apei. Are o durata de 85-90 de minute si inregistreaza un cosnum de doar 0.8 kWh energie electrica.

Este prezent, in acelasi timp, si programul de Igienizare masina care presupune curatarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens. In plus, masina este prevazuta si cu:

 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei programelor de spalare chiar si pana la jumatate, fara a afecta rezultatele la spalare.
 • Hygiene Plus – este ideal pentru vasele celor mici sau a celor predispusi la alergii, fiindca presupune o igienizare a vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Extra uscare – ofera cele mai bune rezultate la uscare, folosind in cadrul ciclului de clatire finala, apa la temperaturi ridicate.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

BOSCH SPV66TX01E este un model de masina de spalat vase foarte buna, prevazuta cu functii si tehnologii de ultima generatie, ce ii vor creste eficienta la spalare, dar si la uscare. Clientii actuali sunt foarte incantati de acest model si sustin ca dupa spalare, vasele raman impecabile. Apreciaza la ea faptul ca este extrem de fiabila, silentioasa si, mai ales, economica, iar sistemul Time Light le este de foarte mare ajutor. O recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: BOSCH SPV66TX01E

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem Time Light
 • Programe si functii diversificate
 • Foarte economica
 • Fiabila si silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *