Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV45EX00E cu 13 seturi si 5 programe – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

BOSCH SMV45EX00E este o masina de spalat vase complet incorporabila destul de incapatoare, prevazuta cu cele mai importante programe pentru rezultate optime la spalare. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe informatii utile despre produs!

Masina de spalat vase BOSCH SMV45EX00E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie cu 4-5 membri. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. In plus, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 258 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control se afla amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este foarte intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Tot aici se afla indicatorul pentru cantitatea de saruri si cel pentru agentul de clatire. Sarea joaca un rol foarte important atat in cadrul procesului de spalare a vaselor, dar pe de alta parte, protejeaza componentele interne impotriva coroziunii. In plus, un sistem ingenios implementat de catre producatori se refera la InfoLight care va proicta o lumina direct pe podea pentru a sti care este stadiul in care se afla masina, daca spala sau a terminat de spalat.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosrui foarte flexibile, ce iti permit adaugarea tuturor tipurilor de vase. Suportii mobili din plastic se pot plia foarte usor, pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor mai voluminoase, precum oale, tigai sau chiar tavi. Totodata, cosul superior poate fi reglat pe inaltime, asigurand spatiu suplimentar. De asemenea, detine si cos special pentru tacamuri si suporturi pentru cesti.

In plus, cu ajutorul sistemul AquaStop vei fi intotdeauna protejat impotriva eventualelor pagube pe care le-ar putea produce apa.

Masina prezinta in dotare o serie de senzori foarte importanti precum Dosage Assist care asista dozajul detergentului pentru o distributie optima, Aqua Sensor responsabil pentru detectarea gradului de murdarie si ajustarea automata a duratei programelor, consumului de resurse si temperatura apei.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (I x L x A).

In timpul spalarii, nivelul de zgomot produs nu depaseste 48 dB, ceea ce inseamna un mod de functionare silentios.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este un program special conceput pentru vase foarte murdare sau chiar cu murdarie uscata, dar in acelasi timp si rezistente fiindca totusi temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, folosind apa la presiune ridicata. Are o durata de 125-135 de minute, timp in care consuma 12-15 litri de apa si 1.4-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca temperatura va varia intre 45 si 65 de grade Celsius. Are o durata cuprinsa intre 95-160 de minute, inregistrand un consum cuprins intre 9-19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa potrivit pentru spalari zilnice fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este potrivit pentru vase foarte sensibile, fiindca temperatura de spalare ete de 40 de grade Celsius, folosind si o presiune a apei scazuta. Are o durata de 85-90 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 5. Program 1h 65 °C – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 60 de minute. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina mai beneficiaza si de cateva functii speciale, precum:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Vario Speed Plus – presupune scurtarea duratei programelor de spalare.
 • Extra Uscare – asigura o uscare optima, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Concluzii si Pareri

BOSCH SMV45EX00E este o masina de spalat vase foarte utila, ce asigura o spalare eficienta cu un consum redus de resurse. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba si incantati ca nu mai au grija vaselor murdare. De asemenea, apreciaza modul de organizare al cavitatii interioare si flexibilitatea oferita. O recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

 

Pareri pe scurt: BOSCH SMV45EX00E

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Programare intarziata
 • Sistem de siguranta Aqua Stop
 • InfoLight
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *