Masina de spalat vase incorporabila GORENJE GV54110 – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

GORENJE GV54110 este un model de masina de spalat vase complet incorporabil ce dispune de cele mai importante functii pentru a isi face treaba cat mai eficient cu putinta. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati mai multe detalii despre produs, dar si ofertele de pret propuse de marile magazine!

Masina de spalat vase GORENJE GV54110 este prevazuta cu o capacitate de 9 seturi, ceea ce o face potrivita pentru un cuplu. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este foarte intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Tot aici se afla doi indicatori foarte importanti si anume: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii de spalat, intrucat asigura o spalare optima si, mai ales, protejeaza componentele interne ale masinii impotriva coroziunii.

Interiorul masinii de spalat este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Suportii din plastic se pot plia foarte usor, ceea ce inseamna ca vei putea obtine mai mult spatiu pentru a adauga chiar si oale, tigai sau tavi.

In plus, cu sistemul Aqua Stop te simti protejat impotriva inundatiilor, caci previne eventualele pagube pe care le-ar putea provoca masina de spalat.

Dimensiunile acestui model de masina de spalat sunt de 44.8 x 55 x 81.5 cm (L x A x l) si cantareste 29 de kg. Totodata, presupune o functionare silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 47 dB.

Programe si functii speciale

Masina de spalat vase GORENJE GV54110 este prevazuta cu 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Zilnic – dupa cum sugereaza si numele, este un program potrivit pentru spalari zilnice, pentru vase cu grad normal de murdarie. Presupune o temperatura de spalare de 55 de grade Celsius si o durata de 60 de minute. In tot acest timp, consuma 9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – presupune o spalare intensiva, fiind recomandat pentru vase foarte murdare sau cu nivel de murdarie ridicat. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, iar cea de clatire 70 de grade Celsius. Dureaza 165 de minute, timp in care consuma 16.5 litri de apa si 1.4 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalari zilnice pentru ca temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, clatirea realizandu-se la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma numai 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Scurt – are o durata de doar 20 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 0.34 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – dureaza 15 minute si este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase. Consuma 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale, foarte utile, precum:

 • ExtraDry – asigura o uscare optima a vaselor utilizand in cadrul ultimului ciclu de clatire apa la temperaturi ridicate.
 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele chiar si atunci cand masina este incarcata doar jumatate, in timp ce temperatura de spalare si durata vor ramane neschimbate.
 • Speed Wash – scurteaza durata programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

GORENJE GV54110 este o masina de spalat vase ce asigura strictul necesar, reusind sa isi faca treaba eficient. Clientii confirma acest lucru si sunt de parere ca este o masina foarte utila in orice bucatarie. Sunt incantati de rezultatele obtinute cu ajutorul sau si o recomanda mai departe. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: GORENJE GV54110

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Functionare silentioasa
 • Usor de utilizat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *