Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL7350RO cu 13 seturi si 6 programe – Review complet si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux ESL7350RO este o masina de spalat vase foarte buna, prevazuta cu o serie de functii si tehnologii avansate care vor creste eficienta acesteia atat in cadrul ciclului de spalare, cat si in cadrul ciclului de uscare. Din punctul meu de vedere, este un model care merita achizitionat, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare!

Masina de spalat vase Electrolux ESL7350RO este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu aproximativ 4 membri. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor prezentate de productor, consumul energetic anual ar fi undeva la 262 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Este un model incorporabil, drept pentru care panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Insa, odata integrata in mobila, panoul de control nu va ramane vizibil in timpul functionarii. Atunci, producator a implementat un indicator luminos care va fi proiectat pe podea, pentru a sti daca masina spala sau daca a terminat de spalat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire, atentionandu-te cand va fi necesara adaugarea unei cantitati necesare. Sarea detine un rol foarte important in activitatea masinii fiindca previne depunerea de calcar pe suprafata vaselor si pe componentele interne ale masinii.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri incapatoare si foarte flexibile ce permite adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. De asemenea, exista posibilitatea plierii suportilor mobili din plastic pentru a obtine spatiu suplimentar pentru articole precum tigai, tavi, oale si asa mai departe. In plus, beneficiaza si de suport pentru pahare si cos pentru tacamuri, asigurand o ingrijire atenta si sigura.

Pe de alta parte, presupune un nivel de zgomot redus, inregistrand numai 45 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 59.6 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina Electrolux ESL7350RO este prevazuta cu 13 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un cosnum de 0.921 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa. Dureaza ceva mai mult – aproximativ 4 ore.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca toti parametrii vor varia destul de mult. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-70 de grade Celsius, iar durata intre 40-170 de minute. In acelasi timp, inregistreaza un cosnum de 0.6-1.6 kWh energie electrica si 7-14 litri de apa.
 3. Mixt – presupune spalarea diferentiata la nivelul cosurilor. La nivelul cosului inferior temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius cu o presiune mai mare, in timp ce la nivelul cosului superior, temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius utilizand o presiune normala. Este ideal pentru vase cu murdarie mixta.
 4. Intensiv – este programul recomandat vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, avand o durata de 170-190 de minute. Parametrii variaza usor fiindca este activ senzorul de incarcare, drept pentru care va inregistra un consum de 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.7 kWh energie electrica.
 5. Delicat – este recomandat vaselor sensibile, fiindca temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius. Fiind, din nou, activ senzorul de incarcare, consuma 12-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh energie electrica.
 6. Scurt – are o durata de numai 30 de minute si este recomandat vaselor recent murdarite. Temperatura de spalare este de 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina dispune si de o serie de functii spciale foarte utile:

 • Xtra Dry – asigura imbunatatirea rezultatelor la uscare prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire
 • Time Manager – permite reducerea duratei programelor cu pana la 50%.
 • Air Dry – presupune deschiderea usii masinii cu aproximativ 10 cm la finalul programului, uscand in mod natural vasele.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii incepand cu o ora si ajungand pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Electrolux ESL7350RO este o masina de spalat destul de incapatoare, economica si foarte bine dotata, ce reuseste sa indeparteze orice tip de murdarie. Clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca reprezinta un real ajutor in orice bucatarie, fiind foarte eficienta si silentioasa. O recomanda cu toata increderea mai departe si considera raprotul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux ESL7350RO

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii diversificate
 • Sistem Info Light
 • Tehnologie Air Dry
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *