Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46MX01E – Review detaliat si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV46MX01E este o masina de spalat vase destul de incapatoare, fiind prevazuta cu o serie de programe eficiente si sisteme inovatoare. Isi face treaba foarte bine, insa va propun ca in continuare sa aflati mai multe detalii si despre acest model!

Masina de spalat vase Bosch SMV46MX01E este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi, ceea ce o recomanda si familiilor cu 1-2 copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Fiind un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Dispune de o interfata foarte intuitiva, insa indata ce ai inchis usa, acesta nu va mai ramane vizibl. Atunci, producatorii s-au gandit sa implementeze sistemul Info Light care proiecteaza pe podea un fascicul de lumina ce te va tine la curent cu stadiul masinii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri incapatoare si flexibile ce iti permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Rabatand suportii pliabili din plastic poti obtine spatiu suplimentar chiar si pentru adaugarea articolelor ceva mai voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, dispune si de cos Vario Drawer acolo unde vei putea adauga in cea mai mare siguranta tacamuri, ustensile de mici dimensiuni cum ar fi polonice sau teluri.

In plus, paharele si alte articole din sticla vor fi protejate datorita tehnologiei pentru protecita sticlei ce va deduriza in mod constant apa, pentru a preveni coroziunea sticlei.

Fiind dotata cu motor Eco Silence Drive, masina va functiona intr-un mod foarte silentios, inregistrand numai 46 dB, dar va inregistra si un consum energetic redus.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – este un program ce presupune o spalare intensiva, drept pentru care il recomand pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, utilizand si o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 2. Auto – este controlat in totalitate de senzori, motiv pentru care toti parametrii vor varia. Temperatura de spalare poate fi cuprinsa in intervalul 45-65 de grade Celsius, iar durata 90-160 de minute. Inregistreaza un consum de 5-16 litri de apa si 0.85-1.35 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului, insa potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 de minute, timp in care consuma 6.5 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este un program pentru articole delicate, caci temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius. FIind activ senzorul de incarcare consumul de apa variaza intre 11-14 litri de apa, iar cel energetic intre 0.85-0.9 kWh.
 5. Turbo Speed 20 min  – este un program foarte scurt, de doar 20 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius si consuma 8 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 6. Program 1h – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica. Este ideal pentru spalarile zilnice.

Masina beneficiaza si de program special pentru igienizarea cavitatii interioare a masinii – AutoClean, fiind necesara adaugarea de detergenti special in acest scop. Totodata, mai dispune si de o serie de functii speciale precum:

 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Extra uscare – asigura o uscare optima a vaselor, utilizand o temperatura ridicata a apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV46MX01E este o masina de spalat vase foarte buna, care asigura o spalare eficienta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este ideala in orice situatie, suficient de incapatoare si bine dotata. Face fata cu bine indiferent de gradul de murdarie, drept pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Bosch SMV46MX01E

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Incapatoare
 • Functii diversificate
 • Sistem Info Light
 • Tehnologie pentru protectia sticlei

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *