Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX02E – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV46KX02E este o masina de spalat vase foarte buna, care face parte din seria a 4-a a electrocasnicelor Bosch, ce ofera o spalare optima vaselor, indiferent de gradul de murdarie. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii despre produsul in cauza!

Masina de spalat vase Bosch SMV46KX02E este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii cu 4-5 membri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Pentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, astfel ca odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil. Astfel, producatorii s-au gandit sa implementeze sistemul Info Light care tine la curent stadiul masinii, daca aceasta spala sau daca a terminat. Interfata panoului de control este foarte intuitiva, tot aici aflandu-se si indicaotrul pentru sare. Sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii fiindca datorita ei calcarul nu se va depune pe suprafata vaselor sau pe componentele interne ale masinii.

Display Bosch SMV46KX02E

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri incapatoare si foarte flexibile ce permite adaugarea articolelor de diverse dimensiuni. Datorita sistemului Rackmatic triplu, inaltimea cosului superior se poate regla cu pana la 5 cm. In plus, suportii mobili din plastic se pot plia astfel incat sa poti obtine spatiu suplimentar chiar si pentru vasele mai voluminoase precum tavi, tigai, oale etc.

Masina beneficiaza de un motor silentios si economic – Eco Silence drive, inregistrand numai 46 dB. De asemenea, dipsune de sistem de protectie pentru pahare ce ajusteaza in mod constant nivelul de duritate al apei, prevenind coroziunea sticlei.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 x 598 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare pe care le vom detalia in cele ce urmeaza:

 1. Intensiv – asigura o spalare eficienta vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 130-140 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 1.25-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind potrivit pentru orice situatie. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 105-165 de minute si consumul intre 5-16 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade, iar durata de 105 minute, timp in care consuma doar 0.95 kWh energie electrica si 7.5 litri de apa.
 4. Pahare – asigura o spalare delicata vaselor, temperautra de spalare fiind de 40 de grade Celsius.Are o durata de 85-95 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa. Parametrii variaza usor fiindca este activ senzorul de incarcare.
 5. Spalare rapida – are o durata de doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, vase recent murdarite. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Totodata, aceasta beneficiaza si de programul de autocuratare ce presupune igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special in acest sens. Ca si functii speciale, avem:

 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV46KX02E este un model interesant prevazut cu cele mai importante programe si functii, care vor face fata cu brio oricarui nivel de murdarie. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca este ajutorul sau de nadejde in bucatarie. In plus, este incapatoare, economica si silentioasa, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMV46KX02E

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Autocuratare
 • Sistem InfoLight
 • Sistem Aqua Stop
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *