Masina de spalat vase semi-incorporabila Electrolux ESI4621LOX – Review detaliat si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux ESI4621LOX este o masina de sapalat semi-incorporabila prevazuta cu cele mai importante programe care asigura o curatare optima a vaselor. Este usor de programat, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Masina de spalat vase Electrolux ESI4621LOX dispune de o capacitate de 9 seturi, ceea ce o face excelenta pentru un cuplu. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 197 kWh, iar cel de apa la 2775 litri.

Pentru ca este un model semi-incorporabil, panoul de control ramane vizibil odata ce vei integra masina in mobila. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, iar fiindca ramane vizibil, vei putea verifica oricand timpul ramas pan ala finalizarea programului de spalare. Tot aici se afla indicatorul pentru sare, precum si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii fiindca previne depunerea de calcar atat pe suprafata vaselor, cat si pe componentele interne ale masinii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutoul a doua cosuri flexibile, unde poti adauga articole de diverse dimensiuni. Suportii mobili din plastic se pot plia astfel incat sa poti adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, dispune si de suport pentru pahare, precum si cos pentru tacamuri, asigurandu-le o igienizare corespunzatoare.

Compartimentare Electrolux ESI4621LOX

Presupune un mod de functionare desutl de silentios inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 44.6 x 57 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 6 programe de spalare foarte bine gandite, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este recomandat vaselor cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 240 de minute, timp in care consuma 0.688 kWh energie electrica si 9.9 litri de apa.
 2. Auto – este un program foarte flexibil, fiind potrivit pentru orice situatie, caci temperatura de spalare variaza intre 45-70 de grade Celsius. Durata alterneaza si ea intre 40-150 de minute, timp in care consuma 6-12 litri de apa si 0.5-1.2 kWh energie electrica.
 3. FlexiWash – presupune spalarea diferentiata la nivelul celor doua cosuri. Articolele mai murdare, dar si rezistente vor fi amplasate in cosul inferior pentru ca vor fi spalate la o temperatura de 65 de grade Celsius cu o presiune ridicata, iar la nivelul cosului superior, vor fi asezate articolele mai putin murdare, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius cu o presiune normala. Durata variaza intre 130-150 de minute, timp in care consuma 11-13 litri de apa si 1-1.2 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – asigura o spalare intensiva, fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, astfel ca va fi potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie. Consuma 11-13 litri de apa si 1-1.2 kWh energie electrica avand o durata de 130-150 de minute.
 5. Scurt – au o durata de doar 30 de minute, insa nu dispune de ciclu de uscare. Spala la temperautra de 60-65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 8 litri de apa si 0.6-0.8 kWh energie electrica.
 6. Pahare – asigura o spalare delicata la temperatura de doar 45 de grade Celsius, avand o presiune scazuta. Fiind activ senzorul de incarcare durata variaza intre 60-80 de minute, iar consumul intre 0.8-0.9 kWh energie electrica si 10-12 litri de apa.

Totodata, aceasta beneficiaza si de cateva functii speciale, precum:

 • XtraDry – asigura o uscare eficienta la fianlul programului.
 • Time Manager – permite scurtarea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incpere a spalarii pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Electrolux ESI4621LOX este o masina de spalat vase foarte buna, ce reuseste sa faca fata tuturor tipurilor de murdarie. Clientii sunt multumiti de ajutorul pe care il ofera si sustin ca spala eficient vasele, iar programele si functiile din dotare sunt foarte bine gandite. Functioneaza in parametrii optimi, este silentioasa, drept pentru care considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Electrolux ESI4621LOX

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe flexibile
 • Display vizibil
 • Cos tacamuri si suport pentru pahare
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *