Masina de spalat vase incorporabila cu motor Inverter AEG F78700VI1P – Review detaliat si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

AEG F78700VI1P este o masina de spalat vase foarte buna prevazuta cu o gama foarte diversificata de programe si functii despre care vom discuta pe larg in acest review. Mai intai, va invitam sa aflati mai multe detalii despre produs, astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai obiectiva!

Masina de spalat vase AEG F78700VI1P este prevazuta cu o capacitate mare, de 15 seturi, fiind ideala chiar si pentru familii mari. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 270 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este ampalsat in partea superioara, pe interior. Interfata acestuia este foarte intuitiva, fiind prevazuta cu un numar reudus de programe. Toto aici se afla si indicatorul pentru sare si cel epntru agentul de clatire. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii fiindca previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si pe componentele interioare ale masinii.

Interiorul este foarte bine organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile, precum si cu ajutorul unor suporturi foarte utile precum cel pentru tacamuri, cel pentru pahare sau cel pentru cesti si farfurii mici. Rabatand suportii mobili din plastic poti obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor mai voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe.

Presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 43 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 x 59.6 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina AEG F78700VI1P este prevazuta cu nu mai putin de 8 programe de spalare, pe care le vom prezenta in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit vaselor cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 225 minute, timp in care consuma doar 0.961 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 2. Auto Sense – este un program automatizat, fiindca este activ atat senzorul de turbiditate, cat si cel de incarcare. Este potrivit pentru orice situatie, temperatura de spalare variind intre 40-70 de grade Celsius, iar durata intre 40-150 de minute. Totodata, inregistreaza un consum de 7-14 litri de apa si 0.6-1.4 kWh energie electrica.
 3. Pro – este, de fapt, programul intensiv, potrivit pentru vasele foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 154-164 de minute, timp in care consuma 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.6 kWh energie electrica. Durata si consumul variaza usor fiindca este activ senzorul de incarcare.
 4. Pahare – este recomandat articolelor sensibile fiindca temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, fiind folosita apa la presiune destul de scazuta. Este, din nou, activ senzorul de incarcare, drept pentru care durata variaza intre 75-85 de minute, timp in care se inregistreaza un consum de 12-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh energie electrica.
 5. Quick 60min – este u nprogram relativ scurt, avand o durata de 60 de minute si spala la temperatura de 55 de grade Celsius. Poate fi utilizat pentru vase recent murdarite, inregistrand un consum de 9.5-10.5 litri de apa.
 6. Quick 30min – are o durata de doar 30 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Nu dispune, insa, de ciclu de uscare. Consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 14 minute, timp in care consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie.
 8. Extra Silent – este foarte silentios fiind potrivit pentru spalarea nocturna, fiindca foloseste o presiune scazuta a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 219-229 minute. In tot acest timp, consuma 9-10 litri de apa si 1-1.2 kWh energie electrica.

Totodata, aceasta beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante, cum ar fi:

 • Extra-Hygiene – asigura o igienizare optima a vaselor, prin cresterea temperaturii aproximativ 10 minute la finalul programului de spalare.
 • Time Saver – permite scurtarea duratei programelor de spalare, crescand presiune apei.
 • Multitab – in cazul in care este folosit acest tip de detergent, masina va realiza ajustarile necesare, pentru a obtine pahare fara pete.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Concluzii si Pareri

AEG F78700VI1P este o masina de spalat foarte interesanta, extrem de bine pusa la punct ce reuseste sa faca fata oricarui tip de murdarie. Clientii confirma acest lucru si sustin ca vasele sunt spalate si uscate foarte bine, este extrem de incapatoare si silentioasa. Sunt de parere ca a fost o alegere foarte buna si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

Review pe scurt: AEG F78700VI1P

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate foarte mare
 • Numar mare de programe si functii
 • Organizare interioara foarte buna
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

One thought on “Masina de spalat vase incorporabila cu motor Inverter AEG F78700VI1P – Review detaliat si Recomandari”

 1. am fost reticienta acum un an cand am cumparat aceasta masina, probabil, din cauza faptului ca AEG nu este un brand atat de promovat…dar ce sa vezi… o adevarata surpriza placuta pe care o recomand cu drag 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *