Masina de spalat vase Electrolux ESF4202LOW – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux ESF4202LOW este un model de masina de spalat vase independent, destul de simplu din perspectiva dotarilor, dar care te va ajuta sa scapi simplu si rapid de grija vaselor murdare. Din punctul meu de vedere, o masina de spalat vase constituie unul dintre cele mai importante ajutoare in bucatarie, insa intai vreau sa va invitam sa descoperiti mai multe detalii despre acest model.

Masina de spalat vase Electrolux ESF4202LOW este prevazuta cu o capacitate de 9 seturi, astfel ca va fi potrivita pentru familii mai mici. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic decent.

Pentru ca este un model independent, panoul de control va ramane vizibil pe toata durata functionarii. Totusi, neavand un display, nu veti putea verifica timpul ramas. Aici se afla cei mai importanti indicatori si anume cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Cred ca deja stiti importanta sarii in activitatea masinii, de ea depinde atat calitatea spalarii vaselor, cat si durata de viata a masinii, fiindca protejeaza componentele interne impotriva coroziunii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua couri destul de flexibile, unde veti putea adauga vase de diverse dimensiuni. In plus, pentru a obtine spatiu suplimentar, puteti rabata suportii pliabili. Tot aici se afla cosul pentru tacamuri, care dupa terminarea spalarii poate fi detasat cu totul si pus in dulap.

Te vei simti protejat de eventualele inundatii si pagube pe care le-ar putea produce apa, datorita sistemului de siguranta Aqua Stop.

Presupune o functionare destul de silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaeste 49 dB.

Este un model slim, ii veti putea gasi locul chiar si in bucatarii mai mici, dimensiunile acestuia fiind de 85 x 44.6 x 61.5 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Eco – este un program foarte economic, care inregistreaza numai 9.9 litri de apa si 0.778 kWh energie electrica. Este potrivit pentru spalarile zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata acestuia de 225 de minute.
  2. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 13-14 litri de apa si 1.1-1.3 kWh energie electrica. Dureaza 160-168 de minute.
  3. Normal – este potrivit, deopotriva, pentru spalarile zlnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Consumul de apa este de 14-15 litri, iar cel energetic de 1-1.2 kWh. Are o durata cuprinsa intre 130-140 de minute.
  4. Scurt – are o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60-65 de grade Celsius, insa nu usuca vasele. Consuma 8 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
  5. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea vaselor murdare, fiindca are o durata de 14 minute, timp in care consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Ca si functie speciala cu care masina a fost dotata este programarea intarziata ce iti permite sa amani ora de incepere a spalarii cu 3 ore.


Concluzii si Pareri

Electrolux ESF4202LOW este o masina simpla, dar utila in orice locuinta, fiindca scopul ei este de a te scapa de vasele murdare si chiar reuseste. Clientii actuali confirma acest lucru si adauga faptul ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie, spala foarte bine vasele si este extrem de silentioasa. De asemenea, sustin ca pentru o familie cu 3 membrii este suficient de incapatoare. In plus, considera raportul calitate/pret foarte corect.

Review pe scurt: Electrolux ESF4202LOW

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Sistem AquaStop
  • Functionare silentioasa
  • Senzor de incarcare

Argumente CONTRA

  • Numar redus de functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *