Masina de spalat vase Whirlpool WFC 3C26 cu 14 seturi si 8 programe – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool WFC 3C26 este o masina de spalat vase foarte interesanta si extrem de bine dotata, care ofera o gama variata de programe si functii menite sa acopere toate tipurile de nevoi. Din punctul meu de vedere, este un model avantajos prin prisma raportului calitate/pret, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa descoperiti mai multe detalii utile, in continuare.

Masina de spalat vase Whirlpool WFC 3C26 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii mai mari. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna in consum redus de energie electrica. Producatorii vin si cu niste estimari, conform carora ar inregistra anual 265 kWh energie electrica si 2520 litri de apa.

Fiind un model independent, panoul de control va ramane vizibil pe toata durata functionarii. In plus, pe display va aparea timpul ramas pana la finalizarea programului. Tot aici, se afla doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea joaca un rol deosebit de important in activitatea masinii, pentru ca datorita ei calcarul nu se va depune pe suprafata vaselor, iar in acelasi timp, componentele interne ale masinii vor fi protejate impotriva coroziunii.

Interiorul este organizat cu ajutorul un suporturi foarte flexibile, cel amplasat in partea superioara putand fi mutat in asa fel incat sa obtineti spatiu supliemntar. De asemenea, nu lipsesc suportul pentru tacamuri si cel pentru pahare asigurand articolelor o igienizare corespunzatoare, dar si un plus de protectie.

In acelasi timp, presupune si un mod de functionare silentios, astfel ca nivelul maxim de zgomot produs inregistrand doar 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 47 de kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este un program foarte eficient din perspectiva consumului de resurse, insa potrivit pentru spalarile zilnice fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 190 de minute, timp in care consuma 9 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare fiind de 50-60 de grade Celsius. Durata variaza si ea intre 85-180 de minute, timp in care consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este programul potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute, timp in care consuma 1.5 kWh energie electrica si 14 litri de apa.
 4. Zilnic – este potrivit pentru spalarile zilnice, fiindca foloseste apa la temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 90 de minute. Consuma 12 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. De noapte – este destul de asemanator cu programul Eco, acesta reusind sa obtina un nivel de zgomot foarte redus, datorita presiunii scazute. Are o durata de 210 minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza doar 30 de minute, fiind potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Pahare – presupune o spalare delicata, la temperatura de 45 de grade Celsius, avand o durata de 100 minute. Consuma 11 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este un mini program potrivit, mai degraba, pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, fiindca dureaza doar 12 minute si consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie. Deci, consumul energetic va fi infim, de doar 0.01 kWh.

In acelasi timp, Whirlpool WFC 3C26 beneficiaza si de o serie de programe speciale, la fel de interesante:

 • Multizone – mai este numit si incarcare la jumatate si presupune alegerea cosului la nivelul caruia dorim sa se realizeze spalarea. Astfel, consumul energetic si de apa va scadea foarte mult.
 • Igienizare – presupune igienizarea suplimentara a vaselor, fiind ideal pentru vasele persoanelor alergice sau a celor mici.
 • Tab – numit si tablete multifunctionale, este potrivit pentru cei care folosesc astfel de tipuri de detergenti.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • Blocare acces copii – permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WFC 3C26 este o masina de spalat vase foarte buna, pe care o recomand cu toata increderea, ce ofera tot ajutorul de care ai nevoie in ceea ce priveste vasele murdare. Clientii actuali sunt extrem de incantati de alegerea facuta si declara ca masina spala si igienizeaza foarte bine vasele, iar programele sunt suficient de diversificate pentru a acoperi orice tip de nevoi. In plus, este incapatoare si silentioasa, drept pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Whirlpool WFC 3C26

9.5

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate mare
 • Numar mare de programe si functii
 • Functionare Silentioasa
 • Flexibilitate

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *