Masina de spalat vase Hansa ZWM 654WH cu 12 seturi si 5 programe – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hansa ZWM 654WH este o masina de spalat vase foarte accesibila prin prisma pretului cu care vine la pachet, fiind prevazuta cu cele mai importante programe cu care sa iti poti face treaba simplu si rapid. Te invitam in continuare pentru a afla mai multe detalii despre modelul in discutie si pentru a iti putea forma o parere obiectiva.

Masina Hansa ZWM 654WH este prevazuta cu o capacitate de 12 medie, de 12 seturi, fiind suficienta pentru o familie cu copii. De asemenea, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic decent. Nu este cea mai buna performanta, insa consumul nu este unul mare, producatorii estimand consumul energetic anual undeva la 290 kWh, in timp ce consumul de apa ar fi undeva la 3360 litri.

Fiindca este un model independent, panoul de control ramane vizibil in timpul spalarii. Interfata acestuia este foarte intuitiva astfel ca va fi foarte usor de programat si de setat. Tot la acest nivel, se afla doi senzori extrem de importanti si anume cel ce indica nivelul sarurilor, dar si cel pentru agentul de clatire. Este important de retinut faptul ca sarea este esentiala in activitatea masinii fiindca datorita acesteia se obtin rezultate bune la spalare in sensul ca nu va ramane calcar pe suprafata vaselor, in timp ce componentele interne vor fi intotdeauna protejate impotriva coroziunii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri destul de flexibile, ce permit adaugarea vaselor in diverse dimensiuni. Suportii rabatabili de plastic pot fi pliati, pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor mai mari. In plus, tacamurile vor fi asezate in cosul special unde vor fi tratate corespunzator.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 58 cm (l x L x A) si are o greutate de 46 de kg.

Totodata, presupune o modalitate de functionare suficient de silentioasa, fiindca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 49 dB.

Programe si functii speciale

Masina de vase Hansa ZWM 654WH dispune de 5 programe de spalare,pe care le vom detalia in continuare:

  1. Intensiv – este un program recomandat pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente intrucat temperatura de spalare ajunge pana la 65 de grade Celsius, in timp ce presiunea apei va fi si ea ridicata. Are o durata totala de 125 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 19.5litri de apa si 1.36 kWh energie electrica.
  2. Normal – este un program potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius, in timp ce temperatura de clatire este de 65 de grade Celsius, iar temperatura in cadrul ciclului de prespalare jaunge la 50 de garde Celsius. Ruleaza pret de 160 de minute, timp in care consuma 16 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  3. Eco – este un program eficient din perspectiva consumului, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 12 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica, avand o durata de 165 de minute.
  4. 60′ – dupa cum sugereaza si numele, are o durata de doar o ora, timp in care consuma 12 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
  5. Rapid – avand in vedere ca are o durata de doar 30 de minute, este potrivit pentru vasele recent murdarite. Consuma 0.5 kWh energie electrica si foloseste apa la temperatura de 40 de grade Celsius.

Singura functie speciala pe care o are in dotare este Incarcarea la jumatate ce presupune umplerea unui singur cos cu vase murdare, masina adaptand resursele necesare  in raport cu cantitatea de vase adaugata. Timpul si temperatura de spalare raman aceleasi.


Concluzii si Pareri

Hansa ZWM 654WH este o masina destul de simpla, dar care este prevazuta cu cele mai importante programe pentru a iti putea face treaba fara probleme cu ea. Clientii actuali confirma acest lucru si declara ca pentru ei a fost cea mai la indemana optiune avand in vedere raportul calitate/pret corect si foarte accesibil. 

Review pe scurt: Hansa ZWM 654WH

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Incarcare la jumatate
  • Usor de folosit
  • Rezistenta

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *