Masina de spalat vase Indesit TDFP 57BP96 EU cu 14 seturi si 7 programe – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit TDFP 57BP96 este un model independent de masina de spalat vase, potrivita chiar si pentru familii mai mari, ce vine in ajutorul tau si te ajuta sa scapi simplu si rapid de grija vaselor murdare. Ar utea fi o alternativa de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Indesit TDFP 57BP96 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca va inregistra un consum energetic redus. In acest sens, si producatorii vin cu niste estimari conform carora, masina ar inregistra un consum energetic anual de aproximativ 265 kWh, alaturi de un consum anul de apa de 3360 litri.

Pentru ca este o masina de spalat independenta, panoul de control va ramane vizibil pe durata functionarii. Astfel, vei putea verifica in permanenta timpul ramas pana la finalizarea programului. In plus, interfata acestuia este foarte intuitiva fiind prevazut cu cateva butoane prin intermediul caruia vei selecta programul si functia dorita. Tot aici, se afla doua indicatori foarte importanti si anume cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Este esential ca de fiecare data sa existe o cantitate suficienta de sare, fiindca datorita acesteia nu vor ramane urme de calcar pe suprafata vaselor, iar componentele interne ale masinii vor fi protejate impotriva coroziunii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte fleixibile ce iti permite adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Pentru a introduce vase mai mari, este suficient sa pliezi suportii din plastic, pentru obtinerea unui spatiu suplimentar. In plus, tacamurile vor fi adaugate in cosul special unde vor fi curatate si igienizare corespunzator.

In timpul spalarii, masina inregistreaza numai 46 dB, ceea ce inseamna ca va fi suficient de silentioasa in timpul spalarii.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina Indesit TDFP 57BP96 are la baza 7 programe de spalare, despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, dar totusi potrivit pentru spalari zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata ceva mai mare, de 3 ore si 40 de minute, timp in care consuma numai 12 litri de apa si0.93 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este programul potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest de murdarie uscata, dar si rezistente, caci temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, in timp ce presiunea apei este si ea foarte mare. Are o durata de 150 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 3. Normal – este program recomandat spalarilor zilnice, avand o temperatura de spalare de 55 de grade Celsius. Dureaza 120 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 4. Delicat – este programul potrivit articolelor foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 5. Rapid 30 – dureaza doar 30 de minute si nu presupune ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este ideal pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase. Are o durata de doar 10 minute, timp in care consuma numai 0.01 kWh energie electrica fiindca foloseste apa la temperatura de admisie.
 7. Sterilizare – vizeaza dezinfectarea ce se realizeaza la temperaturi foarte mari.

Printre functiile din dotare, se numara:

 • Incarcare la jumatate – permite adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata, fara a modifica temperatura de spalare sau durata programelor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Indesit TDFP 57BP96 este un model eficient, prevazut cu o gama variata de programe ce reusesc sa acopere toate tipurile de nevoi. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care isi face treaba si spala vasele si recunosc faptul ca i-a scutit de o mare grija: cea a chiuvetei pline cu vase. Din punctul lor de vedere, constituie o investitie buna si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Indesit TDFP 57BP96

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.9/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe diversificate
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Capacitate mare

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *