Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit DSR 57M19 A S este un model de masina de spalat vase slim, ce ofera o gama variata de programe foarte interesante, care vor acoperi toate nevoile pe care le-ai putea avea. In plus, pretul de achizitie este unul foarte accesibil, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S pune la dispozitie o capacitate de 10 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu un copil. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic decent.

Fiind un model independent, panoul de control ramane vizibil pe toata durata functionarii. Acesta este prevazut cu o interfata foarte simpla si intuitiva, iar prin intermediul display-ului poti monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului. Mai mult decat atat, tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Dupa cum bine stim, sarea prezinta un rol esential in activitatea masinii fiindca datorita acesteia nu se va depune calcar pe suprafata vaselor, dar nici pe componentele interne ale masinii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile ce iti vor permite adaugarea vaselor de diferite dimensiuni. Practic, rabatand suportii pliabili poti obtine spatiu suplimentar pentru a adauga oale, tavi si asa mai departe.

Sistemul Aqua Stop te protejeaza impotriva inundatiilor, prevenind pagubele pe care le-ar putea provoca apa.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 45 x 60 cm (l x L x A). In acelasi timp, presupune o modalitate silentioasa de functionare, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 49 dB.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 7 programe de spalare, pe care le vom detaliat mai jos:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 0.98 kWh energie electrica, timp de 3 ore.
 2. Intensiv – spala la temperatura de 65 de grade Celsius si este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu murdarie uscata. Consuma 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica, pret de 2 ore jumatate.
 3. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, avand o durata de 120 de minute, timp in care consuma 13.5 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – face fata cu brio vaselor recent murdarite, insa nu dispune de ciclu de uscare. Dureaza 60 de minute, timp in care consuma 10.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 5. Delicat – este potrivit pentru vase delicate precum pahare, farfurii si asa mai departe, ce sunt sensibile la temperaturi si presiuni ridicate. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, avand o durata de 100 de minute. Consuma 10 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 6. Rapid – are o durata de doar 25 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius, folosind 8.5 litri de apa si 0.5 kWh enegie electrica.
 7. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, pentru ca are o durata de doar 10 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, masina dispune si de cateva functii speciale, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – permite pornirea programului de spalare chiar si atunci cand masina este incarcata doar jumatate, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora care te avantajeaza cel mai mult.
 • Tablete multifunctionale – folosind acest tip de detergent, masina va optimiza spalarea vaselor.

Concluzii si Pareri

Indesit DSR 57M19 A S este o masina de spalat eficienta si constituie un real ajutor in orice bucatarie. Poti uita de vasele murdare, fiindca acest produs este gata sa iti vina in ajutor. Clientii actuali sunt foarte multumiti de modul in care spala vasele, dar le si usuca, sustinand ca exista program pentru orice tip de murdarie. In plus, apreciaza faptulc aeste silentioasa si ca pot adauga si oale mai inalte. In acelasi timp, considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Indesit DSR 57M19 A S

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe diversificate
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *