Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+ – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Review Arctic DBI64A+

Arctic DBI64A+ este un model de masina de spalat vase accesibil, dar care este potrivit chiar si familiilor mai numeroase. Vine la pachet cu cele mai importante functii si asigura o curatare eficienta a vaselor. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii despre produs!

Masina de spalat vase Arctic DBI64A+ ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum redus de energie electrica.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, fiind prevazut cu un numar redus de butoane, ceea ce il face foarte intuitiv si usor de utilizat. In plus, tot aici va aparea si indicatorul pentru sare atunci cand masina are nevoie de adaugarea unei cantitati suplimentare pentru o functionare optima.

Gratie motorului Silent Inverter va asigura performante foarte bune la spalare, dar si un nivel de zgoomot redus. Astfel, nivelul de zgomot inregsitrat in timpul spalarii nu va depasi 48 dB. In plus, asigura si o buna fiabilitate, aspect foarte important.

In plus, datorita sistemului Aqua Protect, vei fi intotdeauna protejat pentru ca acesta va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care vor aparea scurgeri accidentale.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina dispune de o serie de programe foarte eficiente, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru spalarile zilnice. Inregistreaza un consum de 11 litri de apa.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, detectaand gradul de murdariede pe suprfata vaselor. Astfel, atat temperatura, cat si consumul si durata vor varia destul de mult.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare, spaland la temperatura de 70 de grade Celsius. Este potrivit, in mare parte, oalelor, vaselor, cratitelor si altor articole rezistente fiindca si presiunea apei este destul de ridicata.
 4. Express – este un program mai scurt, ce are o durata de 60 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius, drept pentru care ar fi recomandat pentru vase recent murdarite.
 5. Scurt – este un mini program ce are o durata de doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius, insa nu dispune si de ciclu de euscare. Este recomandat pentru vase cu grad scazut de murdarie.
 6. Prespalare – este eficient pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor, intr-un timp foarte scurt, folosind apa la temperatura de admisie.

Un alt program ce merita amintit, dar care  nu se refera la spalarea efectiva a vaselor este cel de autocuratare. Se ocupa, practic, de igienizarea cavitatii interioara a masinii de spalat.

Mai mult decat atat, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile, precum:

 • Incarcare la jumatate – permite rularea programului dorit chiar si atunci cand masina este doar jumatate umpluta cu vase, adaptand cantitatea de resurse necesara in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Clatire suplimentara – asigura indepartarea eficienta a tuturor urmelor de detergent, fiind ideala pentru vasele bebelusilor sau a persoanelor alergice.
 • Rapid+ – are capacitatea de a reduce cu pana la 70% durata anumitor programe.
 • Extra-uscare – asigura o uscare eficienta a vaselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Arctic DBI64A+ este o masina de spalat vase foarte accesibila, despre care as putea spune ca este prevazuta cu cele mai importante programe si functii, asigurand o spalare eficienta a vaselor. Clientii sustin ca isi face treaba foarte bine, iar din punctul lor de vedere, este un aparat care isi face treaba foarte bine. Sustin ca spala si usuca vasele foarte bine, este foarte incapatoare si silentioasa. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos. Aici poti verifica o oferta de pret foarte accesibila.

Review pe scurt: Arctic DBI64A+

9.2

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate mare
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *