Review: Masina de spalat vase incorporabila AEG FSK93707P cu 15 seturi

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FSK93707P este o masina de spalat vase incorporabila foarte buna prevazuta cu o gama diversificata de programe si o capacitate generoasa. In continuare, va vom prezenta cele mai importante informatii despre acest produs astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai relevanta.

Masina de spalat vase AEG FSK93707P este prevazuta cu o  dBcapacitate de incarcare de 15 seturi, fiind potrivita si pentru familii mai numeroase. In acelasi timp, este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 241 kWh, iar cel de apa 3080 litri.

Fiind un model independent panoul de control se afla in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, iar setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor. In plus, Quick select permite realizarea setarilor optime pentru fiecare ciclu de spalare, alegandu durata, dar si eventuale tratamente optionale cu ajutorul glisorului din dotare.

QuickSelect AEG FSK93707P

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri foarte incapatoare si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor mai voluminoase cum ar fi boluri, tigai, tavi etc. In plus, este prezent si suportul special pentru pahare, la nivelul carora li se va asigure o ingrijire atenta. Bineinteles, nu lipseste nici cosul special pentru adaugarea tacamurilor.

Masina beneficiaza de tehnologia Air Dry ce presupune uscarea naturala a vaselor. Concret, la finalul programului de spalare, masina se va deschide automat circa 10 cm pentru a permite aerului sa patrunda in interiorul sau si sa asigure o uscare optima vaselor. Mai mult decat atat, este prezenta si tehnologia Time Beam ce presupune proiectarea duratei programului de spalare direct pe podea.

Mai mult decat atat, modelul in discutie este unul dintre cele mai silentioase masini, inregistrand in timpul spalarii numai 39 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

AEG FSK93707P are la baza 7 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Quick – este un program scurt, ce are o durata de doar 30 de minute si este potrivit pentru vasele recent murdarite. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de 19.3-12.6 litri de apa si 0.55-0.69 kWh energie electrica.
 2. 1h – este recomandat pentru spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Are o durata de 60 de minute si consuma 10.5-12.9 litri de apa si 0.92-1.06 kWh energie electrica.
 3. 1 h 30 min – este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata acestuia este de 90 de minute. Inregistreaza un consum de 11.6-14.2 litri de apa si 1-1.15 kWh energie electrica.
 4. 2h 40 min – poate fi folosit pentru vase cu grad moderat spre ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 160 de minute. Presupune un consum de 11-13.5 litri de apa si 1.2-1.26 kWh energie electrica.
 5. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 11 litri de apa si 0.846 kWh energie electrica.
 6. Auto sense – este un program controlat de senzori, temperatura apei variind in intervalul 50-60 de grade Celsius. Dureaza 120-170 de minute si consuma 10.4-13.3 litri de apa si 0.76-1.22 kWh energie electrica.
 7. Machine care – vizeaza igienizarea interiorului masinii, utilizand detergent spacial in acest sens. Presupune o durata de 60 de minute si consuma 9.7-11.9 litri de apa si 0.6-0.73 kWh energie electrica.

In acelasi timp, functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.


 

Concluzii si Pareri

AEG FSK93707P este o masina de spalat vase deosebita, dotat cu functii si tehnologii performante pentru rezultate pe masura. Cumparatorii sunt extrem de incantati de ea si sustin ca isi face treaba impecabil. Indeparteaza orice urma de murdarie, iar la final, vasele sunt uscate foarte bine. Apreciaza sistemul Time Beam ce permite vizualizarea timpului ramas pana la finalizarea programului, precum si tehnologia Air Dry care asigura vaselor o uscare optima. Sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile lor si considera raportul calitate/pret foarte corect.

Review pe scurt: AEG FSK93707P

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Programe flexibile
 • Air Dry, Time Beam
 • Foarte silentioasa si economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *