Masina de spalat vase incorporabila AEG FSB53907Z – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FSB53907Z este o masina de spalat vase foarte buna, ce pune la dispozitie o serie de functii si tehnologii moderne, optimizand astfel procesul de spalare a vaselor. Poate fi o varianta foarte interesanta pentru cei ce sunt in cautarea unui model de calitate, insa mai multe detalii va vom oferi in continuare.

Masina de spalat rufe AEG FSB53907Z este prevazuta cu o capacitate de incarcare generoasa, de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai multi membri. In acelasi timp, este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 237 kWh, iar cel de apa la 2940 litri.

Este un model incorporabil, drept pentru care panoul de control a fost amplasat pe interiorul usii. In ciuda aspectului sofisticat, este foarte usor de folosit, iar setarile dorite sunt realizat rapid. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, drept pentru care a fost implementat sistemul Info Light care presupune proiectarea unui fascicul de lumina rosie cand masina spala si un fascicul verde atunci cand a terminat de spalat. Tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire are rolul de a lustrui paharele si alte articole din sticla.

AEG FSB53907Z info light

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru introducerea tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe. In plus, este prezent si suportul pentru pahare, precum si cosul special pentru tacamuri.

Este un model silentios, inregistrand in acest sens maxim 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii speciale

Masina AEG FSB53907Z are la baza 7 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Quick – este un program foarte scurt, de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, consumul variaza intre 9.9 – 12.1 litri de apa si 0.56-0.69 kWh energie electrica.
 2. 1h – este un program ce dureaza 60 de minute si este potrivit pentru spalari zilnice. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, inregistrand un consum de 10.4-12.7 litri de apa, respectiv 0.83-0.96 kWh energie electrica.
 3. 1 h 30 min – prezinta o temperatura de spalare de 60 de grade Celsius, avand o durata de 90 de minute. Este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, obtinand un consum de 10.3-12.6 litri de apa, respectiv 0.96-1.09 kWh enegie electrica.
 4. 2h 40 min – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 160 de minute. Consuma 9.8-12 litri de apa si 1.05-0.18 kWh energie electrica.
 5. Eco – este cel mai economic program, insa poate fi folosit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute, timp in care consuma 10.5 litri de apa si 0.832 kWh energie electrica.
 6. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variza in intervalul 50-60 de minute, iar durata intre 120-170 de minute. Consuma 8.7-12 litri de apa si 0.75-1.18 kWh energie electrica.
 7. Machine care – vizeaza igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens, la temperatura de 65 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si consuma 8.9-10.9 litri de apa, respectiv 0.6-0.72 kWh energie electrica.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante:

 • Extra Power – permite optimizarea procesului de spalare a vaselor, prin cresterea temperaturii si a duratei programului.
 • Glass care – asigura o ingrijire speciala articolelor delicate, preveind degradarea lor.
 • Air Dry – implica deschiderea in mod automat a usii masinii cu circa 10 cm pentru a permite fluxului de aer natural sa patrunda in interior, oferind o uscare optima vaselor.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Masina AEG FSB53907Z este un model foarte bine pus la punct din toate perspectivele, oferind o capacitate generoasa, gama variata de functii, dar si un consum energetic foarte mic. Asa cum era de asteptat, clientii sunt foarte multumiti de ea sustinand ca masina functioneaza impecabil. Spala eficient orice fel de vase, este flexibila si foarte silentioasa. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carui raport calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: AEG FSB53907Z

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *