Review: Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C23WF

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HIO3C23WF este o masina de spalat vase interesanta, prevazuta cu o gama diversificata de programe ce reusesc sa acopere cam orice fel de nevoi ati avea. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Hotpoint HIO3C23WF este prevazuta cu o capacitate mare, de 14 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe interior. Acesta prezinta o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile. Rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru a introduce oale, tigai, tavi etc. In plus, raftul superior se poate regla pe inaltime pentru a putea introduce si articole mai inalte. Nu lipseste nici sertarul special pentru tacamuri.

Este o masina silentioasa, a carui nivel de zgomot nu depaseste 43 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm inaltime, avand o greutate de 35.5 kg.

Programe si Functii speciale

Masina detine o gama foarte variata de programe si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program fiind recomandat pentru vasele cu grad normal de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 3. Auto normal – este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius.
 4. Auto fast – este un program rapid, ce poate fi folosit pentru vasele cu grad scazut de murdarie.
 5. Express 30′ – este un program cu o durata de doar 30 de minute, ceea ce il face potrivit pentru vase recent murdarite.
 6. Good Night – este cel mai silentios program datorita presiunii reduse a apei, fiind asemanator cu cel eco.
 7. Igienizare – vizeaza igienizarea vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vasele bebelusilor si a persoanelor alergice.
 8. Inmuiere – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 9. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de pornire intarziata care permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-12 ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Hotpoint HIO3C23WF este o masina de spalat vase care se descurca destul de bine, iar acest lucru se datoreaza, in primul rand, gamei variate de programe care va salveaza in orice situatie. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca, in primul rand, apreciaza diversitatea programelor ce o fac eficienta pentru orice vas si tip de murdarie. De asemenea, confirma faptul ca este economica, dar si silentioasa, iar din punctul lor de vedere, este exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Hotpoint HIO3C23WF

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitatea generoasa
 • Numar mare de programe
 • Programare intarziata
 • Economica si silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *