Review: Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C21CW

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HIO3C21CW este o masina incapatoare si bine dotata, prevazuta cu o gama variata de programe pentru orice nevoi. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Masina de spalat vase Hotpoint HIO3C21CW este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi fiind potrivita si pentru o familie cu mai multi membri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un cosnum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe interior. Prezinta o interfata intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili putem obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole voluminoase. De asemenea, nu lipseste nici suporturile pentru tacamuri, pahare si alte instrumente din bucatarie.

Hotpoint HIO3C21CW interior

Sistemul Aqua Stop din dotare asigura o functionare sigura masinii prevenind eventualele incidente nedorite.

Totodata, presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand cel mult  41 dB.

Programe si Functii Speciale

Masina Hotpoint HIO3C21CW beneficiaza de o gama foarte variata de programe, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 3. Auto normal – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius.
 4. Auto fast – este un program rapid, ce spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu rest scazut de murdarie.
 5. Express – este programul potrivit vaselor recent murdarite.
 6. Good night – este cel mai silentios program, datorita presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 7. Igienizare – asigura o igienizare potrivita vaselor, fiind potrivit pentru vasele bebelusilor si a persoanelor cu alergii
 8. Prespalare – este eficient in inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 9. Autocuratare – vizeaza igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.

Ca si functii speciale amintim de:

 • Zone 3D wash – este un sistem nou de spalare cu 5 jeturi independente de apa, asigurand cu 40% mai multa putere, timp in care economiseste pana la 40% energie electrica.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Hotpoint HIO3C21CW este o masina interesanta ce ofera o ingrijire potrivita vaselor si o spalare optima. Clientii actuali sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca spala foarte bine vasele. Este incapatoare, economica si foarte silentioasa, exact ceea ce le trebuia in bucatarie. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Hotpoint HIO3C21CW

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe
 • Silentioasa
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *