Masina de spalat vase AEG FFB53610ZM cu 13 seturi si clasa A+++ – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FFB53610ZM este un model de masina de spalat vase foarte bun, ce vine la pachet cu o serie de caracteristici extrem de interesante despre care vom discuta pe larg in acest review. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre produsul in discutie!

Masina de spalat vase AEG FFB53610ZM este prevazuta cu o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii sustin ca ar inregistra anual doar 234 kW energie electrica, dar si 2775 litri de apa.

Este un model independent, motiv pentru care panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, fiind prevazuta cu un numar redus de butoane. Tot aici se afla indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea detine un rol foarte important in activitatea masinii deoarece previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor si pe componentele interne ale masinii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul celor doua cosuri foarte flexibile, unde poti adauga vase de diverse dimensiuni. Ai posibilitatea de a rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine spatiu supliemntar pentru adaugarea articolelor voluminoase precum tigai, tavi, oale si asa mai departe. Mai mult decat atat, regasim si cosul pentru tacamuri unde li se va asigura o igienizare optima.

Datorita tehnologiei AirDry, uscarea vaselor va fi optimizata, caci la finalul programului usa se va deschide in mod automat cu aproximativ 10 cm. In acest fel, uscarea vaselor se realizeaza in mod natural, fara a consuma energie electrica.

Nivelul de zgomot produs este de doar 42 dB, ceea ce inseamna o functionare silentioasa. Totodata, dimensiunile acesteia sunt de 85 x 60 x 62.5 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

AEG FFB53610ZM este dotata cu 5 programe, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grad Celsius, ceea ce il face potrivit pentru spalarile zilnice. Are o durata de 240 de minute, timp in care consuma doar 0.832 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind potrivit in orice situatie. Temperatura variaza intre 45-70 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 45-160 de minute. Inregistreaza un consum de 7-12 litri de apa si 0.7-1.5 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva fiind potrivit pentru vase foarte murdare, dar si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 140-160 de minute, timp in care consuma 13-15 litri de apa si 1.4-1.6 kWh energie electrica.
 4. 30 min – este un program scurt, dureaza 30 de minute, insa nu dispune de ciclu de uscare. Spala la temperatura de 65 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Pahare – este un program potrivit pentru articolele foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Este din nou activ senzorul de incarcare, motiv pentru care durata variaza intre 70-85 de minute, timp in care consuma 13-14 litri de apa si 0.9-1.1 kWh energie electrica.

In acelasi timp, nu lipsesc nici functiile speciale:

 • Time Saver – permite scurtarea duratei programelor de spalare Eco si Intensiv.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

AEG FFB53610ZM este o masina de splat vase eficienta ce reuseste sa ofere o ingrijire atenta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba foarte bine, programele din dotare sunt bine gandite si proiectate, iar masina este incapatoare. Apreciaza in mod deosebit faptul ca este economica si foarte silentioasa, iar per total, sunt de parere ca este o achizitie buna. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: AEG FFB53610ZM

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Foarte economica
 • Time Saver
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *