Masina de spalat vase incorporabila AEG FEE62700PM cu 15 seturi si 6 programe – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FEE62700PM este un model foarte interesant prin prisma specificatiilor ce ofera cele mai importante programe si functii speciale. Ar putea fi o alegere inspirata, insa nu inainte de a afla toate detaliile pe care trebuie sa le cunosti!

Masina de spalat vase AEG FEE62700PM ofera o capacitate generoasa de 15 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii mai numeroase. In acelasi timp, este un electrocasnic economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 270 kW, iar cel de apa la 3080 litri.

Panoul de control este amplasat in parte superioara a usii, beneficiind de o interfata foarte intuitiva. Mai mult decat atat, poti verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului de uscare. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru nivelul sarurilor si cel pentru agentul de clatire. Sarea detine un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor si pe componentele interne ale masinii.

Display AEG FEE62700PM

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul a trei cosuri foarte flexibile unde poti adauga vase de diverse dimensiuni. Suportii mobili din plastic se pot plia astfel incat sa poti obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea oalelor, tigailor, tavilor si asa mai departe. In plus, beneficiaza de suport special pentru pahare si cos pentru tacamuri, asigurand o curatare optima si o ingrijire atenta.

Masina beneficiaza de noua tehnologie AirDry care asigura o uscare optima a vaselor. La finalul programului, usa se va deschide in mod automat cu aproximativ 10 cm. In plus, este dotata cu sistem AquaStop care previne eventualele inundatii, putand functiona si in absenta ta.

Presupune un mod de functionare silentios inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 59.6 x 57.5 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 0.961 kWh energie electrica si 11 litri de apa, avand o durata de ceva mai mare, de 4 ore.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca temperatura variaza intre 45-70 de grade Celsius. Dureaza intre 40-170 de minute, timp in care consuma 7-14 litri de apa si 0.6-1.6 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – ofera o curatare intensiva vaselor foarte murdare, dar si rezistente, fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, folosind o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarecare, consumul variaza intre 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.7 kWh energie electrica. Dureaza alterneaza si ea intre 170 si 190 de minute.
 4. Pahare – este potrivit pentru articolele foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata programului este de 82-92 minute, timp in care consuma 12-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh energie electrica.
 5. 30 min – este un program scurt, de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare.
 6. Silentios – este ideal pentru timpul noptii, fiindca datorita presiunii scazute a apei, este foarte silentios. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar fiindca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 230-250 de minute, iar consumul intre 9-10 litri de apa si 1.1-1.3 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile:

 • Time Savert – permite scurtarea duratei programelor de spalare cu pana la 50%.
 • ExtraHygiene – asigura o igienizare optima a vaselor la temepraturi ridicate.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – face posibila incarcarea unui singur cos, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase aduagata. Temperatura si durata de spalare vor ramane neschimbate.

Concluzii si Pareri

AEG FEE62700PM este o masina de spalat vase foarte buna ce asigura o igienizare optima vaselor oferind o capacitate generoasa. Clientii declara ca este unul dintre cele mai importante ajutoare in bucatarie, reusind sa faca intr-adevar o treaba buna. In plus, este si foarte silentioasa, de multe ori, programand-o pentru a isi incepe activitatea pe timpul noptii. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/preet foarte bun.

Review pe scurt: AEG FEE62700PM

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte incapatoare
 • Economica
 • Functii diverse
 • Sistem AquaStop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *