Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV51010 cu capacitatea de 9 seturi – Review si Pareri personale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Gorenje GV51010 este un model de masina de spalat vase incorporabila destul de simplu, potrivit pentru o bucatarie cu dimensiuni reduse, avand in vedere ce dispune de o latime de aproximativ 50 cm. In plus, vine la pachet si cu un pret accesibil, insa va invitam mai intai sa aflati cateva informatii utile despre produs!

Masina de spalat vase Gorenje GV51010 este prevazuta cu o capacitate mica spre medie, de 9 seturi, ceea ce o face potivita pentru un cuplu sau pentru o familie cu un copil. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una foarte intuitiva beneficiind de un numar redus de programe. Tot aici si se afla si indicatorul pentru nivelul sarurilor, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea prezinta un rol deosebit de important in activitatea aparatului fiindca previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, dar si de pe componentele interne ale masinii.

In cavitatea interioara se afla doua cosuri destul de flexibile ce permit adaugarea articolelor de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic poti obtine mai mult spatiu chiar si pentru oale, tigai sau tavi.

Important de amintit este faptul ca masina beneficiaza de sistem AquaStop ce previne eventualele inundatii. In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand la spalare maxim 49 dB.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor, la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind potrivit pentru oale, tigai foarte murdare. La prespalare foloseste apa la temperatura de 50 de grade Celsius, iar la clatirea finala 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 1.4 kWh energie electrica si 16.5 litri de apa.
 2. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, fiind compus din ciclul de prespalare ce foloseste apa la temperatura de 45 de grade Celsius, spalarea propriu-zisa la 55 de grade Celsius si clatirea la 65 de grade Celsius. Dureaza 175 de minute, timp in care consuma 13 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie. Foloseste apa la temperatura de 45 de grade Celsius, inregistrand un consum de doar 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa alaturi de o durata de 190 de minute.
 4. 90 minute – dureaza 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius si consuma 11.5 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. Scurt – are o durata de daor 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius si clateste la 50, respectiv 55 de grade Celsius. Este potrivit pentru vasele recent murdarite, irnegistrand un consum de 10 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Ca si functie speciala, Gorenje GV51010 beneficiaza doar de cea de programare intarziata ce permite  amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.


Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Gorenje GV51010 este o masina simpla si utila, ce beneficiaza de cele mai importante programe de spalare. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca in ciuda faptului ca nu beneficiaza de cele mai avansate functii si tehnologii, reuseste sa isi faca treaba foarte bine, iar pentru ei constituie un real ajutor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Gorenje GV51010

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Programare intarziata
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Numar redus de functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *