Masina de spalat vase incorporabila Indesit DIF14B1, 13 Seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit DIF14B1

Pentru cei deloc pretentiosi care au nevoie de o masina de spalat vase simpla, fara functii complicate, cu siguranta li s-ar potrivi Indesit DIF14B1. Sigur ca decizia va aparatine exclusiv voua, insa inainte de a face acest lucru, va recomandam sa afli toate detaliile referitoare la produsul vizat pentru a fi sigur ca achizitia pe care urmeaza sa o faci este si cea mai adecvata.

Masina de spalat vase Indesit DIF14B1 prezinta o capacitate de 13 seturi, astfel ca o recomandam si pentru familii ceva mai numeroase, pentru ca este suficient de incapatoare.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce va asigura un consum decent de resurse.

Masoara 82 x 59.8 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 35 kg.

Programe si functii speciale

Prezinta 4 programe, destul de putine, dar eficiente:

  1. Eco – reprezinta cel mai eficient program din perspectiva consumui. In ciuda faptului ca dureaza 3 ore si 10 minute, masina inregistreaza un consum de 11 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica.
  2. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare si presupune un consum de 1.7 kWh energie electrica si 16.5 litri de apa. Dureaza 2 ore si 30 de mi nute.
  3. Normal – potrivit pentru spalari zilnice si dureaza 2 ore. Consuma 16 litri de apa si 1.4 kWh energie electrica.
  4. Prespalare – dureaza 10 minute si consuma 4 litri de apa si 0.01 energie electrica.

Concluzii si pareri

Indesit DIF14B1 este o masina de spalat vase destul de simpla, ce presupune doar programele de baza. Este potrivita pentru cei nu isi doresc nimic complicat, adica sa isi faca treaba in parametrii normali.

Clientii sustin ca este foarte incapatoare, astfel ca face fata chiar si unei familii numeroase. Este, totodata, foarte usor de utilizat, deci practica pentru orice persoana, chiar si pentru cele varstnice. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

In mare parte, nu ai ce sa ii reprosezi in conditiile in care vasele sunt spalate foarte bine, cat timp sunt respectate recomandarile noastre. Fiecare program este destinat unui anumit tip de nevoi, totul este sa adaptezi corect. Verifica aici si o oferta de pret actuala care consider ca este la fel de importanta.

8.2

Pret

8.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

7.5/10

Argumente PRO

  • incapatoare
  • usor de utilizat

Argumente CONTRA

  • lipsa extraoptiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *