Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTB 6B019, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Hotpoint LSTB 6B019

Chiar si pentru o bucatarie ceva mai mica avem modelul potrivit, iar aceasta masina face parte din gama celor slim, ce presupune o latime de doar 45 cm. Ei bine, este vorba despre masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTB 6B019 despre care vom discuta in detaliu, asa ca va asteptam sa ne urmariti in continuare.

Masina Hotpoint LSTB 6B019 inregistreaza o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Consumul anual de energie este aproximat la 237, in timp ce consumul anual de apa a fost estimat la 2800 litri.

Aceasta masoara 82 x 45 x 57 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe foarte eficiente si anume:

  1. Eco – presupune cel mai mic consum de resurse, dar o durata mare – 3 ore. Inregistreaza 10 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
  2. Intensiv – special epntru vase foarte mudare, inclusiv cu resturi de mancare uscata. Presupune un consum de 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  3. Normal – dureaza 2 ore si inregistreaza un consum de 13.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica. Este destinat vaselor cu grad normal de murdarie.
  4. Express – dureaza 40 de minute si utilizeaza 9 litri de apa impreuna cu 0.8 kWh energie electrica. Nu prezinta ciclu de uscare.
  5. Prespalare – foloseste 4 litri de apa, avand o durata 10 minute.
  6. Incarcare la jumatate – dureaza 80 de minute, utilizand 10.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.

Concluzii si pareri

Hotpoint LSTB 6B019 este un model de masina de spalat vase slim, destul de simpla ca functionalitate, dar despre care putem spune ca isi face treaba in parametrii optimi.

Clientii sustin ca este suficienta chiar si pentru familii de 4 persoane, fiindca este destul de incapatoare. Reprezinta un real ajutor in bucatarie, in conditiile in care este foarte facil de montat, dar si de utilizat. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Nu prea avem ce sa ii reprosam, in conditiile in care face ceea ce promite. Vasele sunt foarte bine curatate si igienizate, iar clientii sunt multumiti. Pentru a verifica si tu o oferta de pret poti intra aici.

8.5

Pret

8.5/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • prevazuta cu cele mai importante functii

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *