Masina de spalat vase Indesit DSR57H96Z, 10 seturi, 7 programe, Clasa A++

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit DSR57H96Z

Indesit DSR57H96Z este un model independent de masina de spalat vase, care din punctul meu de vedere se descurca bine, insa ramane la latitudinea voastra sa decideti daca acest model este ceea ce cautati.

Masina Indesit DSR57H96Z ofera o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Pentru ca panoul de control si afisajul sunt vizibile, vei putea supraveghea in permanenta timpul ramas pana la finalul fiecarui program.

Dimensiunile acestui model sunt de 85 x 44 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 31.5 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul spalarii este de doar 46 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja absolut deloc.

Programe si functii speciale

Ei bine, acest model detine 7 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva spalarii, fiind potrivit pentru sparile zilnice. Consuma doar 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si dureaza 180 de minute.
 2. Auto Intensiv – este un program ce presupune spalarea intensiva a vaselor, la temperatura de 65 de grade Celsius. Destecteaza in mod automat gradul de murdarie, ajustand astfel consumul si durata programului. Consuma 13-14 litri de apa si 1.2-1.45 kWh energie electrica, avand o durata de 140-180 de minute.
 3. Auto Normal – este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, spaland la temperatura de 55 de grade Celsius. Si in acest caz senzorii vor avea un cuvant important de spus, astfel ca durata va varia intre 100 si 140 de minute, iar consumul de apa intre 13.5 si 14.5 litri si cel energetic intre 1 si 1.2 kWh.
 4. Delicate – este ideal pentru vase foarte delicate, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 100 de minute si consuma 9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 5. Rapid – spalarea este foarte rapida, in doar 25 de minute se realizeaza si nu presupune ciclu de uscare. Consuma 8 litri de apa si 0.45 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – dureaza doar 10 minute si foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. Baby Care – este un program ce presupune o clatire la temperaturi inalte, ceea ce va ajuta la o igienizare foarte buna a vaselor. Consumul inregistrat este de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica. Dureaza 100 de minute si este ideal pentru vasele celor mici sau a persoanelor alergice.

In plus, acestor programe de baza, li se adauga si cateva functii speciale, deopotriva, foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – permite adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase, astfel ca nu va mai fi nevoie sa astepti pana masina se va umple in totalitate pentru a o putea porni.
 • Tablete multifunctionale – utilizand acest tip de detergent, masina se va regla in mod automat, astfel incat sa obtii rezultatele mult dorite la spalare.
 • Pornire intarziata – ne ofera posibilitatea de a seta ora de incepere a spalarii masinii de la o ora pana la 12 ore.

Concluzii si pareri

Indesit DSR57H96Z este o masina de vase convenabila, din punctul meu de vedere, intrucat vine la pachet cu o gama variata de programe si functii la un pret avantajos. Clientii sustin ca isi face treaba cat se poate de bine, este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si nu inregistreaza un consum foarte mare. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti verifica o oferta de pret foarte buna.

Review pe scurt: Indesit DSR57H96Z

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Programe diversificate
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Program special pentru bebelusi

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *