Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI45A , 10 seturi, 5 programe, Clasa A , 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Arctic DBI45A

Arctic DBI45A este o masina de spalat vase rezonabil, despre care as putea spune ca reuseste sa asigure strictul necesar si sa te scape de grija vaselor murdare. In continuare, vom discuta in detaliu despre produs astfel incat tu sa te poti convinge daca este sau nu, produsul pe care il cauti.

Masina Arctic DBI45A ofera o capacitate de 10 seturi, pe care o apreciez a fi rezonabila si poate in cele mai multe cazuri suficient de mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, astfel ca va inregistra un consum energetic rezonabil. In principiu, producatorii estimeaza acest consum undeva la 237 kWh/an.

Sistemul Aqua Protect presupune intreruperea alimentarii cu apa in cazul in care vor aparea scurgeri accidentale. Astfel, vei fi protejat si mereu in siguranta.

Masina beneficiaza de motor Silent Drive ce reuseste sa asigure un nivel ridicat de performanta. Acest tip de motor este prevazut cu o serie de avantaje, iar printre acestea se numara eficienta energetica, consumul optime de apa si nivelul scazut de zgomot inregistrat.

Un alt aspect interesant la acest model se refera la uscarea cu aer cald. La finele programului, vasele vor fi uscate cu ajutorul unui curent de aer cald pe care il va distribui uniform in toata cavitatea masinii.

Nivelul de zgomot produs este de 49 dB, astfel ca nu este un nivel atat de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 44.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 31.5 kg.

Programe si functii speciale

Masina este dotata cu 5 programe de baza dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalari zilnice, consumul energetic fiind de doar 0.83 Kwh. Dureaza, insa, mai mult si anume 230 de minute.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vase, oale ori tigai cu grad ridicat de murdarie, dar si cu rest de murdarie uscata. Foloseste apa la temperatura de 70 de grade Celsius, dar si la o presiune foarte ridicata. Consuma 1.28 kWh energie electrica si 14.8 litri de apa. Durata programului este de 140 de minute.
 3. Zilnic – este ideal pentru spalarile de zi cu zi, pentru vase cu grad mediu de murdarie, dar fara resturi uscate. Dureaza doar 90 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consumul energetic este de 1.18 kWh, iar cel de apa de 10.6 litri.
 4. Extra 58 – dureaza doar 58 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. In principiu, face fata cu brio in cazul vaselor cu grad mediu de murdarie. Consuma 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 5. Express 30 – are o durata de 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius, insa nu presupune si ciclu de uscare. Consuma doar 0.74 kWh energie electrica si 10 litri de apa.

In plus, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale pe care le vom enumera in continuare:

 • Incarcare la jumatate – chiar daca modelul de fata are o capacitate de 10 seturi, totusi este si aceasta functie importanta. Aceasta presupune adaptarea resurselor necesare in functie de cantitatea de vase pe care o adaugi. In acelasi timp, durata si temperatura vor ramane neschimbate.
 • Tablete – atunci cand optezi pentru tablete multifunctionale ce contin sare si agenti de clatire, aceasta functie vizeaza obtinerea celor mai bune rezultate la uscare.
 • Super Rinse – presupune o clatire in plus care se va adauga la finele programului.
 • Fast+ – permite scurtarea programelor de spalare si, implicit, a consumului de apa, folosind apa la presiune mai ridicata.
 • Amanare pornire – permite programarea inceperii programului de spalare pana la 24 de ore.

Concluzii si pareri

Arctic DBI45A este o masina de spalat vase rezonabila, cu care iti poti face treaba foarte bine. Clientii confirma acest lucru si declara ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, iar adaptate corect programele in functie de tipul vaselor si nivelul de murdarie de pe acestea, rezultatele la spalare sunt ireprosabile. De asemenea, au apreciat foarte mult in special prezenta celor doua functii foarte utile si anume Incarcarea la jumatate si Amanarea pornirii, pe care le folosesc destul de des. In plus, acestia au estimat raportul calitate/pret corect, iar pentru a fi si tu la curent cu o oferta de pret rezonabila, poti intra aici.

Pareri pe scurt: Arctic DBI45A

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Incarcare la jumatate
 • Amanare pornire
 • Silentioasa si Fiabila
 • Motor Silent Drive

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *