Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint LFD11M121CX

Atunci cand timpul decurge intotdeauna in defavoarea ta, iar vasele murdare iti provoaca din ce in ce mai mar batai de cap, iti recomandam cu incredere sa achizitionezi o masina de spalat vase practica si eficienta. Hotpoint LFD11M121CX reprezinta un model foarte performant, care iti va simplifica realmente munca.

Hotpoint LFD11M121CX vine la pachet cu o capacitate foarte generoasa de incarcare – de 14 seturi, ideala chiar si pentru familii mai mari, de 5-6 persoane. Dat fiind ca este atat de incapatoare, poti organiza cu toata increderea chiar si o petrecere acasa, fiindca nu vei avea stresul vaselor murdare.

Ceea ce este interesant la acest model de masina de spalat vase se refera la flexibilitatea pe care o presupune, astfel ca poti selecta zona in care masina sa insiste mai mult, pentru a curata mai bine vasele cu grad ridicat de murdarie.

Masina Hotpoint LFD11M121CX prezinta un numar impresionant de programe de spalare – 11:

 1. Eco – programul recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie, fiind eficient din perspectiva consumului de resurse.
 2. Auto intensiv – recomandat pentru vasele si oalele cu grad ridicat de murdarie, durata fiind variabila, raportata la gradul de murdarie. Poate dura intre 2 ore si 3:10 minute.
 3. Automat normal – vasele si oalele prezinta grad mediu de murdarie. Inregistreaza un consum de 14-15.5 litri de apa si 1.5-1.8 kWh energie electrica. Poate varia in functie de gradul de murdarie al vaselor.
 4. Ciclul scurt auto – potrivit pentru spalari zilnice.
 5. Duo wash – presupune spalarea in mod diferentiat pe cele doua cosuri si anume: spalare delicata la nivelul cosului superior si intensiv pentru vasele adaugate in cosul inferior.
 6. Delicat – adecvat pentru vase delicate, care ar putea fi degradate la temperaturi inalte si spalari agresive.
 7. Express 30 – reprezinta cliclul rapid pentru vase foarte putin murdare.
 8. Good night – se refera la spalarea pe timpul noptii.
 9. Inmuiere – repezinta spalarea preliminare, inainte de a incarca masina complet, ce va fi urmat de un program extins.
 10. Igienizare – presupune, dupa cum sugereaza si numele, igienizarea vaselor realizata la temperaturi inalte. Potrivit pentru vasele bebelusilor, inclusiv biberoane.
 11. Autocuratare – are in vedere curatarea interiorului masinii de spalat vase, aceasta fiind goala. Trebuie aplicati detergenti speciali in acest sens.

Sa nu uitam nici de functiile speciale cu care este prevazuta masina. In acest sens, amintim:

 • Zone wash – spalarea vaselor doar la nivelul unui anumit cos.
 • Extra uscare – presupune utilizarea unei temperaturi ridicate pe parcursul clatirii finale, iar ulteiror o faza de uscare prelungita, creascand eficienta ciclului de uscare.
 • Short time – are in vedere reducerea timpului de spalare a programelor de baza, dar pastrand aceleasi rezultate bune referitoare la spalare si uscare.
 • Incarcare la jumate – eficient in cazul in care nu reusesti sa umpli masina in totalitate, poti apela la aceasta functie. In acest fel, vei economisi si energie electrica, apa, dar si detergent.
 • Tablete multifuncitonale – vizeaza cresterea eficientei spalarii, utilizand anumite tipuri de detergenti.

Masina de vase Hotpoint LFD11M121CX este prevazuta cu cos pentru tacamuri, cos superior reglabil Lift-Up, cos inferior cu insertii rabatabile si cos pentru tacamuri glisant.

Masina masoara 85 x 60 x 60 ( l x L x A).


Concluzii si pareri

Fara doar si poate, masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX reprezinta un real ajutor in bucatarie. Este un model foarte eficient, prin prisma performantelor inregistrate, fiind prevazuta cu o gama ampla de functii de baza, dar si functii speciale.

Cumparatorii sunt mai mult decat multumiti de acest model de masina de spalat vase, ce s-a dovedit a fi de fiecare data eficienta, facand fata chiar si murdariei intarite. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent si o recomanda cu toata increderea si altor persoane indecise.

Alege produsele cele mai performante, pentru ca vei observa diferenta. Nu ai de ce sa te mai chinuiesti spaland de fiecare data vasele manual, cu atat mai mult cand sunteti o familie numeroase. Poti verifica aici o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • numar foarte mare de functii
 • eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *