Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU, Capacitate 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, Latime 60 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMS40E32EU

Dragile noastre gospodine, va prezentam un model de masina de spalat vase practica si foarte ieftina, care te poate scuti de efortul presupus de spalarea vaselor manual. Este vorba chiar despre masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU care desi nu dispune de foarte multe functii si programe, iti poate fi mereu la indemana, la un pret mai mic decat ti-ai fi inchipuit.

Capacitatea acestei masini de spalat este una destul de buna, de 12 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta A+, inregistrand un consum anual de 290 kW. In acelasi timp, consumul anual de apa a fost estimat la 3920 litri.

Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU este prevazuta cu 4 progame de spalare:

  1. Normal – are o durata de 140 de minute, inregistrand un consum de 1.4 kWh energie electrica si 15 litri de apa. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius.
  2. Eco – presupune o durata de 210 minute, cu un consum de 1.02 kWh energie electrica si 14 litri de apa. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  3. Rapid – dureaza 29 de minute, avand un consum de 0.8 kWh energie electrica si 11 litri de apa. Spala la o temperatura de 45 de grade Celsius.
  4. Prespalarea – utilizeaza apa rece si inregistreaza un consum de 0.05 kWh energie electrica. Timpul de spalare este de doar 15 minute.

Pe langa aceste functii, masina mai este dotata cu urmatoarele extraoptiuni:

  • Incarcare la jumatate – nu va mai fi necesar sa asteptati pana ce masina se va umple complet. Aceasta va adapta resursele necesare cantitatii de vase adaugate in masina de spalat.
  • Programarea intarziata – iti permite sa selectezi ora de incepere a spalarii vaselor intre 3, 6 sau 9 ore.

Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU prezinta urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A). Greutatea acesteia este de 44 kg.

Concluzii si pareri

Consideram ca masina Bosch SMS40E32EU este un produs foarte practic si util in orice bucatarie si avand in vedere pretul sau, poate fi accesibila si bugetelor mai restranse. Chiar daca numarul functiilor nu este atat de mare, prezinta programele de baza, care iti vor fi cele mai utile.

Totodata, clientii sunt foarte incantati de eficienta acestei masini, care desi nu este pretentioasa, se descurca excelent. Pana la urma, scopul final este acela de a te scuti de stresul vaselor murdare, iar acest aspect este bifat. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Daca esti interesat si de o oferta foarte buna de pret pentru acest model de masina de spalat vase, nu ezita sa intri aici.

8.3

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

7.5/10

Functii

7.3/10

Argumente PRO

  • capacitate destul de mare
  • incarcare la jumatate
  • programare intarziata

Argumente CONTRA

  • numar mic de functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *