Masina de spalat vase Beko DFN16210W, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN16210W

Revenim cu un nou model de masina de spalat vase care in pofida faptului ca este ieftina, s-a dovedit extrem de eficienta. Beko DFN16210W reprezinta un model ce merita toata atentia noastra, iar in acest sens, te asteptam sa ne urmaresti in continuare, pentru a vedea despre ce este vorba.

Ofera o capacitate rezonabila de 12 seturi ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii ceva mai numeroase. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual de energie fiind aproximat la 290 kW.

Masina de spalat vase Beko DFN16210W dispune de 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de 12 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
 2. Auto – are capacitatea de autodetectare a gradului de murdarie de pe suprafata vaselor, consumul de resurse si temperatura apei fiind foarte variabile. Astfel, temperatura apei poate alterna intre 40 si 70 de grade Celsius, timpul de spalare 92-176 minute si consumul de apa, intre 12.6 si 17 litri.
 3. Intensiv – utilizeaza apa la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase si oale cu grad ridicat de murdarie. Dureaza 124 de minute, consumand 17.6 litri de apa si 1.7 kWh energie electrica.
 4. Quick&Clean – este programul ce poate fi utilizat zi de zi, spaland la o temperatura de 70 de grade Celsius, cu o durata de 58 de minute.
 5. Mini 30 – dureaza doar 30 de minute, utilizand apa la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu prezinta ciclu de spalare, aspect cat se poate de normal la toate programele scurte. Consumul de apa este de 11.8 litri si cel de energie 0.79 kWh.
 6. Prespalare – dureaza 15 minute si utilizeaza 4 litri de apa. Este folosita apa rece.

Acestor functii, li se adauga cateva extraoptiuni extrem de importante si anume:

 • Incarcare la jumatate – pentru a nu mai fi necesar sa astepti pana masina va fi complet incarcata, adaptandu-si resursele strict pentru capacitatea vaselor adaugate.
 • Clatire suplimentare – pentru cele mai bune rezultate.
 • Programe intarziata – ce iti permite prestabilirea activitatii masinii de spalat, indepedent de prezenta ta fizica la momentul respectiv.

Masina de spalat vase Beko DFN16210W inregistreaza urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul functionarii este de 47 dB.


Concluzii si pareri

Masina de spalat vase Beko DFN16210W este un model ce se bucura de aprecieri foarte bune, calificativele fiind pe masura. Si nu primeste laude degeaba, chiar este o masina foarte practica si eficienta.

Este usor de utilizat, dispune de programele cele mai importante, fie ca nu sunt ele tocmai cele mai diversificate. Fara doar si poate va fi un real ajutor in bucatarie, ce te va scapa de grija vaselor murdare. In plus, clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelenta.

Verifica si tu, aici, o oferta de pret cat se poate de accesibila!

8.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

7.8/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *