Review: Masina de spalat vase Hotpoint HSFO3T235WCX cu 10 seturi si 9 programe

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HSFO3T235WCX este o masina de spalat vase independenta, dotata cu o gama foarte variata de programe si functii ce acopera integral orice nevoi ati avea. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Hotpoint HSFO3T235WCX prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 189 kWh, iar cel de apa 2520 litri.

Frontal, se afla panoul de control amplasat in partea superioara a usii, ce beneficiaza de o interefata foarte prietenoasa. Aici regasim si display-ul prin intermediul caruia putem monitoriza in timpul ramas pana la finalizarea programului, precum si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile, unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Pot fi rabatati suporti mobili astfel incat sa obtinem mai mult spatiu pentru adaugarea oalelor, tigailor, tavilor si asa mai departe.

De asemenea, este o masina silentioasa, inregistrand in timpul spalarii cel mult 45 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm adancime, cantarind 41.5 kg.

Programe si Functii speciale

Hotpoint HSFO3T235WCX dispune de 9 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 220 de minute si consuma doar 0.66 kWh energie electrica.
 2. Auto intensiv – este un program flexibil, al carui parametrii precum consum de apa, energie si durata vor varia in functie de gradul de murdarie detectat. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, iar durata este cuprinsa intre 140-180 de minute. Inregistreaza un consum de 16-18 litri de apa si 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este recomandat pentru incarcaturi mixte, temperatura apeifiind ed 55 de grade Celsius. Dureaza 130-170 de minute si consuma 14.5-16 litri de apa si 1.05-1.25 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este un program recomandat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 80 de minute si consuma 10 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 5. Express 30 – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare.
 6. Good night – este ideal pentru spalarea pe timpul noptii, fiindca gratie presiunii reduse, va fi foarte silentios. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius, dureaza 215 minute si consuma 16.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 7. Igienizare – este ideal pentru articolele bebelusilor si a persoanelor cu alergii, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 100 de minute si consuma 1.3 kWh energie  electrca.
 8. Prespalare – este recomandat pentr inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.
 9. Autocuratare – presupune curatarea interiorului masinii, la temperatura de 65 de grade Celsius, pret de 50 de minute.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii utile, printre care:

 • Zone Wash 3D – este similar cu functia de incarcare la jumatate, permitand incarcarea si selectarea unui singur cos, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Short time – preuspune reducerea duratei primelor trei programe de spalare
 • Extra uscare – temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire va fi mai mare, optimizand rezultatele la uscare.
 • Tablete – optimizeaza procesul de spalare folosind acest tip de detergenti.
 • Pornire programabila – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Concluzii si Pareri

Hotpoint HSFO3T235WCX este, de departe, un model foarte interesant prin prisma dotarilor sale oferind performante excelente. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si declara ca detine tot ceea ce au nevoie. Este usor de programat, iar spalarea si uscarea vaselor se realizeaza in cele mai bune conditii. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Hotpoint HSFO3T235WCX

9.9

Pret

10.0/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte multe programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa
 • Design elegant

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *