Masina de spalat vase incorporabila HOTPOINT HKIO3C21CW : Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

HOTPOINT HKIO3C21CW este un model de masina de spalat vase spatioasa si bine dotata ce ofera o gama extrem de variata de programe. Va propun sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile, iar la final, sa va puteti forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de spalat vase incorporabila HOTPOINT HKIO3C21CW pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind potrivita si pentru o familie cu mai multe persoane. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este aproximat undeva la 226 kWh.

Este un model incorporabil, motiv pentru care panoul de control a fost amplasat pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata simpla si intuitiva, astfel incat setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Tot aici se aflal si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul este bine organizat fiind prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile. Astfel, puteti adauga vase de diverse dimensiuni, iar rabtand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, cosul superior se poate regla pe inaltime pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole inalte.

Totodata, este de departe un model foarte silentios, inregistrand cel mult 41 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm, avand o greutate de 30 de kg.

Programe si Functii Speciale

HOTPOINT HKIO3C21CW are la baza nu mai putin de 9 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute si consuma 9 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 2. Auto intensive – este un program controlat de senzori, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, fiind indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie. Prezinta o durata ce variaza intre 2 ore si 3 ore si 10 minute si un consum de 14-15.5 litri de apa, respectiv 1.5-1.8 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este un program controlat, deopotriva, de senzori si este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza intre 1 ora si 30 de minute si 2 ore si 30 de minute, inregistrand un consum de 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh energie electrica.
 4. Fast – este un program rapid, ce dureaza o ora, fiind indicat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 12 litri de apa, respectiv 1.15 kWh energie electrica.
 5. Express 30′ – este un program ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Cosnuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Good night – este un program ce poate fi folosit pe timpul noptii gratie presiunii reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 3 ore si 30 de minute. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 7. Saintinzing – prezinta o temperatura de spalare de 65 de grade Celsius si o durata de 1 ora si 40 de minute. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 8. Soak – este un program de prespalare ce ajuta la inmuierea resturilor de murdarie de pe suprafata vaselor. Prezinta o durata de 12 minute si un consum de 4.5 litri de apa.
 9. Self Clean – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detegent special. Dureaza 50 de minute si prezinta un consum de 8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

Totodata, dispune si de functii speciale foarte utile:

 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 12 ore.
 • Tablet – optimizeaza programul de spalare folosind dergent special in acest sens.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

HOTPOINT HKIO3C21CW este o varianta de masina de vase bine dotata, spatioasa, care vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Cumparatorii actuali confirma faptul ca spala si usuca eficient vasele, programele sunt gandite in asa fel incat sa le acopere eficient nevoile, iar consumul de resurse este unul redus. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Masina de spalat vase incorporabila HOTPOINT HKIO3C21CW

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Foarte silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *