Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN28425 : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DIN28425 este o varianta de masina de spalat vase spatioasa si bine dotata ce vine la pachet cu un pret accesibil. Insa, inainte de a lua orice hotarare, va propun sa urmariti in continuare acest material, pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN28425 pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai multi membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 258 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva, astfel incat setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, display-ul nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light. Acesta presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, care va va tine la curent cu stadiul masinii. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Beko DIN28425 display

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde poti fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase. In plus, dispune si de cos special pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura o curatare optima.

Este un model silentios, care in timpul spalarii inregistreaza cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Beko DIN28425 este prevazuta cu o gama foarte variata de programe, dupa cum urmeaza:

 1. Inner Clean – presupune igienizarea interiorului masinii, folosind detergent special in acest sens. Dureaza 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vasle cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 227 minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 3. Automat – este un program flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40 si 65 de grade Celsius, avand o durata de 110-173 muinute. COnsuma 9.4-12.4 litir de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 4. AquaFlex – asigura o spalare diferentiata in functie de cos, astfel ca in cosul superior vor fi introduse articole mai delicate, iar in cosul inferior vor fi introduse vasele mai rezistente, cu un grad de murdarie mai mare. Dureaza 203 minute si consuma 19 litri de apa si 1.53 kWh energie electrica.
 5. Intensiv – este un program potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si consuma 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 6. Quick&Shine – este un program potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 58 de minute si consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 7. Glass care – asigura o spalare delicata articolelor sensibile, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius. Dureaza 120 de minute, timp in care consuma 13.6 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Mini30 – este un program scurt, indicat pentru vase foarte putin murdare, temperatura de spalare fiind de doar 35 de grade Celsius, iar durata de 30 de minute. Consuma 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4 litri de apa timp de 15 minute.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii speciale, cum ar fi:

 • Fast+ – permite reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Auto tablet – optimizeaza programul de spalare daca este folosit detergent tip tableta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko DIN28425 este, in principiu, o masina de spalat spatioasa si flexibila, care poate face fata cu succes oricarei provocari. Cumparatorii sunt de parere ca este o alegere buna pentru nevoile sale, fiindca se descurca eficient, iar programele din dotare reusesc sa acopere orice tip de nevoi. In opinia lor, este produsul care le satisface integral necesitatile si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Beko DIN28425

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Gama foarte variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Info Light

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *