Masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH – Review detaliat si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hansa ZWM476WEH este o masina de spalat vase independenta, accesibila ca pret, ce vine la pachet cu o serie de programe foarte utile, despre care vom discuta pe larg in acest review. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati mai multe detalii utile despre produs, pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH este prevazuta cu o capacitatea mica spre medie de 10 seturi, ceea ce o face potrivita pentru un cuplu sau chiar si pentru o familie cu un copil. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce va asigura un consum energetic decent.

Fiind un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior. Avand un display in care va afisa fiecare etapa in care se afla programul de spalare, vei sti cu aproximatie daca masina mai are mult de spalat sau nu. Un dezavantaj in acest sens ar fi ca nu se cunoaste cu exactitate timpul ramas pana la finalizarea programului.

Tot la nivelul panoului de control, regasim doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru agentul de clatire. Este important de retinut faptul ca sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii intrucat nu doar ca asigura o calitate buna a spalarii, ci si protejeaza componentele interne impotriva coroziunii.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Suportii rabatabili din plastic se pot plia in asa fel incat sa poti obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor ceva mai voluminoase. In plus, gratie sistemului Up&Down, poti ajusta inaltimea cosului superior in asa fel incat sa nu fie demontarea acestuia.

Sistemul AquaStop te va proteja impotriva inundatiilor, prevenind eventualele defectiuni ale masinii. Acesta opreste instant alimentarea cu apa in cazul aparitiei unei probleme.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 44.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 40 de kg.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, acesta nu depaseste 49 dB, o valoare insuficienta pentru a produce un real disconfort acustic.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Prespalare – este eficient in inmuierea murdariei uscate de pe vase, fiind necesara urmarea unui program de spalare complet.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest de murdarie uscata, dar si rezistente fiindca temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 3. Express – are o durata de doar 60 de minute si este potrivit pentru spalarile zilnice. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius.
 4. Delicate – este ideal pentru vasele foarte sensibile, inclusiv pahare, fiindca temperatura de spalare este destul de scazuta, de doar 40 de grade Celsius, precum si presiunea apei.
 5. Zilnic – dupa cum sugereaza si numele, este potrivit pentru spalarile zilnice, adica pentru vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 55 de grade Celsius.
 6. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, insa potrivit pentru spalarile zilnce, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.

Ca si functii speciale, masina beneficiaza de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora care te avantajeaza.
 • Incarcare la jumatate – nu mai trebuie sa asteptati pana ce masina se va umple complet cu vase, ci este suficienta incarcarea unui singur cos, iar aceasta va ajusta cantitatea de resurse necesare, fara a modifica insa temperatura de spalare si durata programului.

Concluzii si Pareri

Hansa ZWM476WEH este o masina de vase simpla si eficienta ce reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi. Clientii actuali sustin ca spala bine vasele, este silentioasa si suficient de incapatoare pentru nevoile lor, iar in ansamblu, considera raportul calitate/pret a fi unul corect.

Review pe scurt: Hansa ZWM476WEH

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *