Masina de spalat vase Hansa ZWM416WEH – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Hansa ZWM416WEH este o masina de spalat vase independenta, destul de simpla din perspectiva functionalitatii, dar care isi face treaba eficient. Ar putea fi o solutie pentru a scapa de grija vaselor murdare, insa nu inainte de a afla toate informatii necesare despre ea.

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WEH este dotata cu o capacitate medie, de 10 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 211 kWh, iar cel de apa la 2520 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior. Acesta beneficiaza de o interfata foarte prietenoasa, iar partea si mai buna este ca putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului in derulare. De asemenea, tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic putem obtine mai mult spatiu pentru adaugarea vaselor voluminoase precum tigai, oale, tavi etc. Mai mult decat atat, inaltimea cosului superior poate fi modificata, fara sa fie necesar sa il scoateti. Totodata, tava de tacamuri clasica a fost inlocuita cu un cos usor de reglat amplasat in partea superioara a masinii. Cele trei brate independente se rotessc in directii opuse, astfel ca vor reusi sa patrnda si in zonele mai dificile. In plus, masina ofera o siguranta foarte mare in utilizare, beneficiind de sistemul Aqua Stop. Acesta va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care este identificata vreo problema.

Nivelul de zgomot inregistrat in timpul spalarii este de maxim 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 44.8 x 60 cm (l x L x A).

Programe si Functii speciale

Msaina beneficiaza de 6 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 155 de minute, timp in care consuma 13 litri de apa si 1.07 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este ideal pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 135 de minute, timp in care consuma 16 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 3. Pahare – este potrivit pentru vase delicate, cu un nivel redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.
 4. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, caci temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius. Dureaza 185 de minute si consuma 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 5. 90′ – poate fi folosit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 90 de minute. COnsuma 1.1 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute.

Ca si functie speciala, Hansa ZWM416WEH este prevazuta cu functia de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, ulterior adaptand reusursele in raport cu cantitatae de vase adaugata.


Concluzii si Pareri

Hansa ZWM416WEH este, in principiu, o masina care se descurca destul de bine si pe care o recomand cu incredere mai ales celor care nu dispun de un buget prea mare, dar care insa isi doresc un ajutor de nadejde in bucatarie. Actualii cumparatori sustin ca isi face treaba destul de bine, este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte usor de folosit. De asemenea, apreciaza faptul ca este silentioasa si economica, iar din punctul lor de vedere, reprezinta o achizitie reusita. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Hansa ZWM416WEH

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Incarcare la jumatate
 • Economica
 • Silentioasa
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *