Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 – Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WSFE 2B19 este o masina de spalat vase utila in orice locuinta, care te va scapa rapid de grija vaselor murdare, activitate care nu este pe placul multora. Modelul in discutie este unul destul de simplu, fara senzori si tehnologii foarte avansate, dar care reuseste sa isi faca treaba destul de bine. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs!

Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 este prevazuta cu o capacitate medie, de 10 seturi, si este inncadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 230 kW, iar cel de apa la 3220 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior. Beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. In plus, putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe. In plus, suportul superior se poate detasa astfel incat sa se obtina mai mult spatiu in cazul in care este necesar. Tava reglabila permite adaugarea tacamurilor si a altor ustensile, unde li se va asigura o curatare optima.

Este un model destul de silentios, care inregistreaza la spalare 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 90 x 54 x 59 cm (l x L x A), avand o greutate de 41.5 kg.

Programe si Functii speciale

Masina dispune de 5 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program, insa este destul de lung, avand o durata de 4 ore. Este recomandat pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de doar 0.83 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – asiugra o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Are o durata de 150 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 3. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, tmeperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 15 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Rapid 30 – este un program scurt, de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase recent murdarite. Nu dispune, insa, de ciclu de uscare.
 5. Prespalare – permite inmuierea murdariei uscate de pe vase, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie, pret de 10 minute.

Totodata, ca si functiile speciale, aceasta este prevazuta cu:

 • Programare intarziata – permite amnarea orei de incepere a spalarii cu 2, 4 sau 8 ore.
 • Tablete – optimizeaza ciclu de clatire daca sunt folositi detergenti de acest tip.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSFE 2B19 este o masina de spalat simpla, dar utila in orice bucatarie, ce se descurca eficient. Clientii confirma acest lucru, declarand ca ii ajuta foarte mult pentru ca nu mai pierd timpul cu vasele dupa masa sau dupa ce termina de gatit. Programele din dotare sunt destul de bine gandite, iar masina este silentioasa. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Whirlpool WSFE 2B19

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Silentioasa
 • Usor de programat

Argumente CONTRA

 • Lipsa senzori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *