Masina de spalat vase Beko DFS26024X, 10 seturi, 6 programe, Clasa A++, 45 cm, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFS26024X este o masina de spalat foarte bine, pregatita sa iti vina in ajutor pentru a te scapa definitiv de grija vaselor murdare. Programele din dotare acopera orice tip de nevoi ar avea, iar functiile speciale vin perfect in completarea lor. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti cateva momente pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs!

Masina de vase Beko DFS26024X ofear o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consumul energetic inregistrat fiind unul redus. In plus, conform estimarilor producatorilor, consumul anual ar fi aproximat la doar 211 kW.

Fiind un model independent, panoul de control este localizat in partea superioara a usii, pe exterior, ramanand vizibil pe parcursul spalarii. In acest fel, putem fi la curent intotdeauna cu timpul ramas pana la terminarea programului. In plus, tot aici regasim indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Daca sarea previne depunerile de calcar de pe vase si de pe componentele masinii, agentul de clatire ofera o lustruire eficienta vaselor.

La interior, masina este prevazuta cu doua cosuri flexibile, unde putem adauga vase de diverse tipuri. Mai mult decat atat, suportii mobili din plastic se pot rabata, astfel incat sa putem obtine mai mult spatiu pentru spalarea tigailor, oalelor, tavilor si asa mai departe. In plus, exista si un suport pentru tacamuri unde vor fi adaugate tacamurile si accesoriile mici de bucatarie.

Fiind echipata cu motor Pro Smart Inverter, aparatul presupune o functionare silentioasa, cu un nivel de zgomot de doar 47 dB, un consum energetic redus si o buna rezistenta de-a lungul timpului. Mai mult decat atat, tehnologia Auto Glass Shield ofera o buna protectia articolelor din sticla impotriva coroziunii, prin dedurizarea constanta a apei.

Masina masoara 85 x 44.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 36 de kg.

Programe si Functii speciale

Beko DFS26024X este dotata cu 6+1 programe pe care le vom detalia mai jos:

 1. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si inregistreaza un consum de 0.73 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 2. Automat – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind de la 45 pana la 65 de grade Celsius. Dureaza intre 92-173 de minute si consuma 12.6-17 litri de apa si 0.9-1.2 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor cu grad ridicat de murdarie, temepratura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Preiznta o durata de 164 de minute si un consum de 15.2 litri de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – este un program relativ scurt, de doar 58 de minute, in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Este eficient pentru spalarile zilnice.
 5. Mini – dureaza numai 30 d eminute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Este potrivit pentru vasele recent murdarite, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica. Nu dispune de ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este eficient in inmierea murdariei uscate de pe vase, durata fiind de 15 minute, folosind 3.4 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. Inner Clean – este un program de autocuratare a cavitatii masinii folosind detergent special in acest scop.

Pe de alta parte, printre funcitile din dotare se numara:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase, masina adaptand resursele in functie de cantitatea introdusa, fara sa modifice temperatura sau durata de spalare.
 • Extra Drying – vizeaza uscarea eficienta a vaselor.
 • Super Rinse – presupune optimizarea procesului de clatire.
 • Fast+ – reduce durata programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Concluzii si Pareri

Beko DFS26024X este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, spala si usuca vasele excelent. Clientii sunt multumiti de ea, declarand ca nu au ce sa ii reproseze. Datorita functiilor si progamelor diversificate din dotare, aceasta acopera orice tip de nevoi si se descurca in orice situatie. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Beko DFS26024X

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Silentioasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Consum energetic redus

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *