Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O34PFX – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WSFO3O34PFX este o masina de spalat vase foarte buna, prevazuta cu o gama extrem de variata de programe si functii, dar si o eficienta energetica superioara. Ar putea fi o varianta foarte interesanta pentru cei ce sunt in cautarea unei masini de spalat vase cu capacitatea medie, insa mai multe detalii as vrea sa discutam in continuare.

Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O34PFX pune la dispozitie o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficenta energie A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala. Consumul energetic anual este aproximat undeva lal numai 189 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control este localizati in partea superioara a usii, pe exterior, avand permanent acces lael. Astfel, putem verifica chiar si timpul ramas pana la finalizarea spalarii. Tot aici se afla cei doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, dar si de pe suprafata componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire asigura o lustruire foarte buna vaselor.

In ceea ce priveste cavitatea interioara, masina dispune de niste cosuri foarte flexibile. Aici putem adauga tot felul de articole, iar atunci cand dorim sa spalam vase precum tigai, tavi, boluri si asa mai departe, putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu. Totodata, este prezent si cosul special unde pot fi adaugate articole din argint si alte ustensile mici de bucatarie.

Masina poate spala fara probleme chiar si cand nu sunteti acasa. Datorita sistemului AquaStop nu va exista riscul unei inundatii, respectivul sistem avand rolul de a intrerupe imediat alimentarea cu apa in cazul detectarii unei probleme. In plus, sistemul de siguranta pentru copii nu permite celor mici sa deregleze setarile realizate de voi. Mai mult decat atat, este foarte silentioasa, nivelul de zgomot produs nedepasind 44 dB.

Dimensiunile masinii sutn de 82 x 45 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 41.5 kg.

Programe, Functii si Tehnologii

Masina este dotata cu 8 programe despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai convenabil din perspectiva consumului, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, spaland la temperatura de 50 de grade Celsius. Are o durata de 220 minute si inregistreaza un consum de 0.66 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este un program extrem de flexibil, fiind activ atat senzorul de turbiditate, cat si cel de incarcare, temperatura de spalare fiind cuprinsa intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza 80-180 de minute, inregistrand un consum de 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat vaselor foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Are o durata de 160 de minute si consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este ideal pentru spalarile zilnice, pentru vase cu grad normal de murdarie, spalarea realizandu-se la temperatura de 50 de grade Celsius. Dureaza 80 de minute si consuma 10 litri de apa.
 5. Kristal – este eficient in cazul articolelor foarte sensibile, fiind temperatura de spalare este de doar 45 de grade Celsius. Are o durata de 100 de minute si consuma 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Are o durata de 10 minute si foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii, la temperatura de 65 de grade Celsius, pe o durata de 50 de minute, insa este necesara adaugarea unui detergent special.

In acelasi timp, sunt prezente si cateva functii speciale foarte utile:

 • Sani Rinse – ofera o clatire finala antibacteriana, fiind functia potrivita celor cu alergii sau pentru bebelusi.
 • Multi zone – denumit de alti producatori incarcare la jumatate, permite incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor in raport cu cantitatea de vase adaugata.
 • Power Clean – in zona speciala din interiorul masinii articolele vor fi spalate la o presiune mai mare.
 • Programare intarziata – permite amanarea spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Tablete – optimizeaza ciclu de clatire, utilizand detergent de acest top.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Recomand cu incredere masina de spalat Whirlpool WSFO3O34PFX fiindca este un model care isi face treaba foarte bine, este silentioasa si foarte economica. Clientii sunt pe deplin multumiti de ea sustinand ca spala si usuca vasele asa cum se asteptau, este foarte bine dotata din perspectiva functiilor si programelor, iar in ansamblu, sunt de parere ca a fost alegerea ideala. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSFO3O34PFX 

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *